Smak 2014 Logo After8
Smak 2014 Logo After8

Bransjefesten After8 arrangeres torsdag kveld

Bransjefesten After8 arrangeres i Folketeaterpassasjen i Oslo under Smak 2014, nærmere bestemt torsdag kveld, 6. februar. Her blir det en rekke kåringer og prisutdelinger.

Publisert

After8 arrangeres i Folketeaterpassasjen i Oslo sentrum. (Foto: Morten Holt)

Foruten prisutdelinger og kåringer blir det stor grillbuffé med blant annet fjellgris fra Valdres og lam fra Trollheimen, samt en rekke mindre buffeer rundt omkring med godbiter både fra land og hav. Og pop up-barer som serverer leskende drikkefølge for enhver gane.

Samler mange

Den store bransjefesten After8 i Folketeaterpassasjen på kvelden torsdag 6. februar blir en attraksjon i seg selv, der utstillere og besøkende mingler sammen midt under Smak 2014.

JCP Event er hyret for å skape en solid ramme rundt arrangemenet, mens Fursetgruppen, som drifter Grilleriet i Folketeaterpassasjen, skal sørge for at gjestene virkelig får noe godt å bite i og drikke.

Minst 1000 ventes til Folketeaterpassasjen

Det ventes mange gjester i Operapassasjen torsdag kveld. Nær 800 deltakere var påmeldt allerede mandag kveld, og det er derfor store muligheter for at de blir et firesifret antall gjester torsdag kveld.