Mathias Olsen og Halvor Olsen Holte gård Drangedal

Norske lokalmatprodusenter på sitt beste

I dag og i morgen viser Norge fram noe av de beste vi har å tilby av lokalmatprodusenter. På Matstreif i Oslo får du muligheten til å smake på mange av godbitene. Se bilder fra Matstreif 2015 her.

Publisert

Matstreif 2015 på Rådhusplassen. (Foto: Morten Holt)

– Norge har de siste årene fått flere og flere lokalmatgründere å være stolte av, sier landbruksminister Sylvi Listhaug.

Og tusenvis av matinteressert, turister og andre tok turen til Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen i dag.

Matstreif 2015 fortsetter i morgen, lørdag.

Far og sønn Mathias (til venstre) og Halvor Olsen hos Holte gård i Drangedal i Telemark serverte varmrøkt andebryst. Se mer i magasinet Horeca, nummer 6 2015. (Foto: Morten Holt)

Vossakjøt satser på storhusholdning, og har også satset på brygg fra Voss, Sogn og Hardanger. Til venstre Willy Roger Jacobsen og til høyre Arne Merkesdal. Se mer i magasinet Horecas, nummer 6 2015. (Foto: Morten Holt)

Malene Selander fra Eide Handel var en av fire finalister i NM i kjøttfag, som ble arrangert på Matstreif i Oslo i dag. (Foto: Morten Holt)

Epleblomsten bød på frisk eplemost. Til venstre Cathrine Pedersen og til høyre Siv Mette Moa. (Foto: Morten Holt)

Christian Hauge og Melissa Skavhaug hos Lofoten bød på en en enkel sashimivariant med Ponzusaus. (Foto: Morten Holt)

Trøndelagsfylkene stiller mannsterke på Matstreif. Ingulf Galåen på Galåvolden Gård, 500 meter fra grensen til Hedmark litt sørvest for Røros, bød på Rørosis - her med fløteis med molte, tjukkmjølksis med tyttebær og krokanis. (Foto: Morten Holt)

Tromspotet med Per Clausen i spissen har virkelig fått fart på på Gulløye-poteten. (Foto: Morten Holt)

Du kan smake på Trøndelag - midt i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Åsmund Bjertnæs fra Bjertnæs & Hoel serverer delikatessepoteter. (Morenepoteter). (Foto: Morten Holt)

Hva med en Selbusjokolade? (Foto: Morten Holt)

Ikke kebab, men elgbab - fra Breheimen Mat. (Foto: Morten Holt)

Full fart på standen til Gangstad Gårdsysteri på Matstreif 2015. (Foto: Morten Holt)

Bare å stille seg i kø... (selv om det er feil skrevet). (Foto: Morten Holt)

Tusenvis av mennesker var på plass på Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen den første dagen av Matstreif. (Foto: Morten Holt)

Fjøsstemning hos Stangekylling. (Foto: Morten Holt)

Det er mange som byr på epledrikke på Matstreif. (Foto: Morten Holt)

Massevis av nordnorsk mat på menyen - i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS