Reddal nypotet

Nyt norske nypoteter nå

Nå kommer de norske nypotetene fra Reddal Fellespakkeri. Det som gjør nypoteten unik er at den høstes før den har vokst seg helt ferdig. Det er dette som gir nypoteten den unike og særegne smaken.

Publisert

På Reddal Fellespakkeri har de fire ulike nypotetsorter. De har Juno og Rutt som er to røde sorter, samt to gule sorter som heter Solist og Arielle. Nypotetene har en smak som minner om norsk sol og sommer,

Norsk trygg mat

– Norsk produsert mat er viktig. Det er trygt og godt, noe vi vet forbrukerne vil ha. Derfor ønsker vi å synliggjøre norsk opprinnelse og det gjør Nyt Norge-merket på en fremragende måte, sier Gurine Seland i Reddal Fellespakkeri i en pressemelding.

Ferske nypoteter gjennom hele sesongen

– Nypotetens sesong varer kun i to måneder, så det gjelder å nyte de norske nypotetene nå, sier Seland.

Potetene settes ned i puljer slik at det tilbys ferske poteter gjennom hele sesongen.

Sørlandet

Reddal ligger i Grimstad på Sørlandet. Sørlandsklimaet gjør at potetproduksjonen kan starte tidlig på våren. Fellespakkeriet er produsenteid og er nå i gang med sin ellevte sesong. De har god kontroll på potetene og følger de opp helt til de blir sendt avgårde med lastebilen.

– Vi er veldig opptatt av å levere nypoteter med høy kvalitet, sier Seland.

Powered by Labrador CMS