Figgjo Base1

Norske delikatesser på porselen i Bocuse d’Or

Norske topp-produkter velger å vise seg frem på fat fra Figgjo under den store bransjemessen Sirha, som arrangeres fra lørdag 24. januar til onsdag 28. januar. Bocuse d'Or 2015 i Lyon arrangeres på messen de to siste dagene, tirsdag og onsdag, og Norges deltaker Ørjan Johannessen skal i aksjon den siste dagen.

Publisert

Dermed er det kvalitet i alle ledd, både maten og porselenet.

Ørjan Johannessen er Norges deltaker i Bocuse d'Or neste uke. (Foto: Morten Holt)

Figgjo er en norsk eksportbedrift som jobber tett med norske, svenske og danske kokker for å levere nettopp de produktene de trenger. Det er selvsagt at de ønsker å være til stede i Lyon under dette arrangementet for å vise seg frem.

Norsk frokost tirsdag 27. januar

Nå deltar Figgjo på den norske fellesstanden, der en rekke gode sjømat- og kjøttprodukter serveres.

I tillegg blir det også Figgjo design når den norske frokosten serveres som en opptakt til Bocuse d’Or konkurransen tirsdag 27. januar.

Norske produkter på norsk porselen

Bømlo Prima laks, Salma, Lofoten Fiskekaker, Lofoten Skrei, Kveite fra Sognefjorden og Fenalår fra Norge er blant det som toppkokker skal tilberede og servere på fat fra Figgjo.

Det er selskapet Saveurs de Norvège som samler norske produkter under ett tak hvor målsettingen er å skape business og få innpass i det franske markedet. Her ligger det også store muligheter for Figgjo.

– Vi jobber med produkter som er levedyktige over tid og setter dem i kontakt med potensielle kunder. Figgjo er naturlig i denne sammenhengen, sier eksportansvarligHelene Seglem.

Hun mener at å servere mat på Figgjo understreker det norske opphavet for maten.

Figgjo AS

Figgjo AS er en tradisjonsrik porselensfabrikk som holder til på Figgjo i Sandnes kommune.

Figgjo AS har flere ganger mottatt Merket for god design, sist i 2014, og den internasjonale prestisjeprisen Red Dot Design Award.

Figgjo AS eksporterer 40 prosent av produksjonen til Europa, Midtøsten, Asia og Sørøst-Asia. Porselen fra Figgjo AS er attraktivt for norske kokker og vi er en stolt sponsor av kokkelandslagene i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Nederland, Sveits og Ungarn.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS