Nøgne L Sparkling Sake

Nøgne Ø lanserer Sparkling Sake

Nøgne Ø er fremdeles det eneste bryggeriet i Europa som brygger den tradisjonelle japanske drikken Sake. Nå lanserer Grimstad-bryggeriet Sparkling Sake.

Publisert

For ganske nøyaktig fem år siden ble det første produktet lansert. Nå lanserer bryggeriet Sparkling Sake, en musserende sake, én av mange varianter av denne risbaserte drikken, og som alle saketyper er denne også brygget etter den eldgamle Yamahai-metoden. Denne fremstillingsmetoden krever en stor grad av manuelt arbeid, og våre sakeprodukter er i høyeste grad et håndverksprodukt.

Sparkling Sake lanseres på Vinmonopolet i mai, og blir det fjerde Sake-produktet i salg fra Nøgne Ø. Fra før av har Nøgne Ø Nøgne Ø Junmai (16 % alk/vol), Nøgne Ø Junmai Ginjo (16% alk/vol) og Nøgne Ø Motoshibori (18 % alk/vol) i Vinmonopolets hyller.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS