MAX kaffe

Max med nytt kaffekonsept

Max Hamburgerrestauranter bytter ut det gamle kaffesortimentet, og lanserer high-end kaffe fra amerikanske Seattle’s Best Coffee, som eies av Starbucks. Samarbeidet er Seattle’s Best Coffee sin største investering i Europa.

Publisert

Nå vil latte, cappuccino, espresso og filterkaffe fra en av Amerikas ledende kaffeleverandører være tilgjengelig på Max. Hele spekteret av kaffe er Fairtrade-sertifisert.

Fra torsdag 5. mars kan du kjøpe kaffen fra Max sin restaurant på Egertorget.

Egner seg godt til produkter blandet med melk

Nordmenn elsker kaffe, og de siste 20 årene har det dukket opp kaffebarer over hele landet. I 2012 kåret New York Times Oslo til verdens kaffeby. Så at Max også vil inn på dette markedet, er naturlig.

Kaffen har vært tilgjengelig i svenske Max-restauranter i ett år.

– Seattle’s Best Coffee har en litt lavere surhetsgrad og er «hardere» ristet, hvilket gjør at kaffen egner seg godt til produkter blandet med melk. Med vårt nye kaffesortiment, kan vi tilby kaffe som jeg personlig tror kan måle seg mot de ledende kaffekjedene i verden, sier Christoffer Bergfors, vice vd hos Max.

Et alternativt kaffestopp

Max har i lengre tid vært på jakt etter en partner som kan tilfredsstille kaffetørste nordmenn. Seattle’s Best Coffee oppfyller disse kravene. Samarbeidet med Max er SBC sin største investering i Europa.

– Vi ønsker å være et attraktivt alternativ for gjester som bare ønsker kaffepause. Vi blir stort sett ansett som en hamburgerkjede hvor kaffe blir sett på som et supplement etter maten. Med dette nye konseptet håper jeg vi vil nå en ny målgruppe – ikke minst de som vil ha en god kaffe på veien, forteller Bergfors.

Konseptet

Seattle’s Best Coffee ble grunnlagt i 1970, og har et sortiment som spenner fra vanlig brygget kaffe av høy kvalitet til fyldig espresso, kremet cappuccino og latte. Alle kaffemaskinene hos Max er erstattet for å gi optimal temperatur og smak for kaffe og melk.

Kaffen er dessuten Fairtrade-sertifisert. Alle ansatte er opplært til å tilby en kaffepause, og hver restaurant vil ha en dedikert spesialutdannet kaffe ekspert.

Kaffelanseringen starter først på Max sin restaurant på Egertorget i Oslo 5. mars. Deretter på Grønland 10. mars og i Lier 12. mars.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS