Diplom-Is-Vårnyheter 2015 Foto Katrine Lunke (1)

Iskalde nyheter fra Diplom-Is

Isleverandøren Diplom-Is lanserer nye smaker denne våren. – Vi løfter frem folkets favoritter, i tillegg til å by på nye smaker, sier salgs- og markedsdirektør Eirik Kruse i Diplom-Is.

Publisert

Årets produktslipp fra Diplom-Is er her. Fra venstre salgs- og marketingdirektør Eirik Kruse, produktsjef Heidi Stumo, produktsjef Eva Harlem Solås og produktsjef Pernille Høyem Haug. (Foto: Katrine Lunke/ Diplom-Is)

Kruse fremhever klassikeren «Krone-is», som nå kommer med en ny smak av karamell. Serien har fått helt ny drakt, inspirert av originalen fra 1953.

Krone-is - nå med karamellsmak. (Foto: Katrine Lunke/Diplom-Is)

Krone-is er Norges mest solgte is. Rekorden ble satt senest i juli i fjor – da nordmenn spiste hele 250 000 Krone-is fra Diplom-Is hver eneste dag.

Videre kommer «Royal Bar» nå i multipack med seks miniutgaver.

Nyheten «Royal Pistasj» er en fløteis med pistasjsmak og sjokoladesaus. Småisen er dyppet i ekte mørk sjokolade med pistasjnøtter. Nyheten «Smeltis Jordbær» er en myk jordbæris. «Smeltis Jordbær» og «Smeltis Sjokolade» (relansering) har fått nytt design.

Nyheten «Jubelis» er en fløteis med naturlig smak av klassisk vanilje og bringebær – begge med sjokotupp. Isen kommer i en pakke på 20 stykker.

Diplom-Is relanserer også sin 2-liters fløteis. Fløten kommer fra norske gårder. – Vi er stolte av å være den første isen som har Nyt Norge-merket, sier Kruse.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS