Hellstrøm Bon Vin Rouge blanding

Høstvinen fra Hellstrøm

Trioen Hellstrøm, Perrin og Moestues Côtes du Rhône Village byr på matvennlig drikkeglede i høstmørket. Drueblandingen som brukes i Hellstrøms Bon Vin Rouge er litt forskjellig fra år til år, og blir til i en utvelgelsesprosess som gjøres av Eyvind Hellstrøm og Christopher Moestue sammen med familien Perrin.

Publisert

Drueblandingen som brukes i Hellstrøms Bon Vin Rouge er litt forskjellig fra år til år.

Blandingen i årgang 2012 består av 70 % grenache, 20 % mourvedre og 10 % syrah. Mourvedre-elementene var eksepsjonelt gode dette året, og fikk derfor en større andel av blenden enn tidligere, noe som har gitt vinen et flott løft sammen med godt moden grenache.

Resultatet er en Côtes du Rhône med saftig frukt og god kompleksitet.

Les mer om vinen i magasinet Horeca, nummer 7 2015, der du også finner Svein Lindins smaksnotat

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS