Vodka Martini James Bond
Vodka Martini James Bond

Vil fortsatt ha «shaken, not stirred»

I lang tid har ivrige fans verden over ventet på flere detaljer rundt den nye filmen om James Bond som har fått tittelen «Spectre». Vodka-merket Belvedere skal stå for Bonds drinker.

Publisert

Shaken, not stirred..

Agent 007 er kjent for sine eksklusive vaner, nese for kvalitet, og vakre kvinner. Signaturdrinken Dry martini er det også mange som mener er synonymt med nettopp James Bond.

Bond gjenkjenner god smak

Samarbeidet mellom filmselskapet og vodkaprodusenten Belvedere er det største eksklusive vodkamerket noen gang har inngått.

– Jeg er stolt av at Belvedere vodka er blitt valgt til James Bond. Det betyr at kanskje verdens mest kvalitetsbevisste rollefigur virkelig har god smak, sier Mariann Urnes, Brand Manager hos Moët Hennessy Norge, smilende.

Mye hemmelighetskremmeri

Bond - filmen «Spectre» har premiere neste år, og det har allerede versert mange rykter om alt fra innspillingssteder, nye skuespillere og handling. All mystikk og hemmelighold er med på å gi James Bond-filmene en helt spesiell status. Det samme gjelder for karakteren James Bond.

– Bond er verdenskjent, og det samme er frasen «shaken, not stirred». Replikken ble visstnok første gang uttalt i filmen Dr.No i 1962, og Dry martini er siden da den drinken du oftest ser Bond drikke, sier Urnes.

I forbindelse med det store James Bond-året i 2015 skal Belvedere slippe et svært begrenset antall spesialdesignede vodkaflasker. Disse samlereksemplarene vil ikke bli tilgjengelig for salg i Norge.Pris: 495 kroner (Vinmonopolet, BU)

Pressemelding