Smaken av Grimstad Tradisjonen Tro

Tradisjonell hermetikk fra Smaken av Grimstad

Smaken av Grimstad lanseres nå også på det norske dagligvaremarkedet – i samarbeid med Galleberg. Smaken av Grimstad AS og Galleberg AS har satt seg som mål å bidra til betydelig kategorivekst gjennom lanseringen avGod Gammeldags-serien: Surkål, Rødkål, Agurker og Rødbeter, samt lansering av Gourmet Erter på glass.

Publisert

12.12.2012 skiftet Grimstad Konserves AS navn til Smaken av Grimstad AS. Endringen var et ledd i selskapets nye strategi for å utvikle et ledende, moderne og attraktivt næringsmiddelselskap i Norge.

Fem nye produkter

Neste steg i denne prosessen var å etablere merket Smaken av Grimstad på det norske dagligvaremarkedet, og 17. februar 2014 ble det derfor lansert fem nye produkter. Lanseringen skjer i samarbeid med Galleberg AS.

Kategorien Hermetiske grønnsaker utgjør over 900 millioner forbrukerkroner, og har hatt en stabil vekst gjennom mange år. Imidlertid er flere av underkategoriene preget av liten konkurranse og liten innovasjonsgrad, noe som har medført stagnerende utvikling sammenliknet med totalmarkedet.

Unike produkter - tradisjonen tro

God Gammeldags-serien er basert på gamle tradisjonelle oppskrifter og inneholder grønnsaker av ypperste kvalitet som høstes i umiddelbar nærhet til fabrikken i Grimstad. Dette gir produkter med en perfekt balanse mellom sødme, syrlighet og frisk smak, samtidig som konsistensen er fast og sprø.

God Gammeldags Surkål og Rødkål er de eneste produktene på markedet med grovt kutt og fremstår derfor som om man skulle laget produktene hjemme på kjøkkenet.

God Gammeldags Agurker og Rødbeter er rettkuttede og lages derfor akkurat på samme måte som man gjør for hånd. Med andre ord er God Gammeldags-serien laget tradisjonen tro.

En undersøkelse gjort av MMI viser at mer enn dobbelt så mange forbrukere foretrekker erter på glass fremfor erter på boks, og for første gang i Norge lanseres derfor Gourmet Erter på glass.

Alle produktene er merket med Nyt Norge.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS