Electrolux skråstilt masterpiece

Smak på skråplanet

Electrolux lanserer en ny kolleksjon med innovative kjøkkenprodukter på det norske markedet. Skråstilte Masterpiece Collection kombinerer innovasjon og design. Med en ny skråstilt teknologi oppnås blant annet en presis og jevn blanding.

Publisert

Electrolux Masterpiece Collection.

Den nye serien, Electrolux Masterpiece Collection, er en ny produktserie med små kjøkkenapparater. Serien er utviklet etter de samme prinsippene som for profesjonelle apparater som i dag benyttes blant verdens beste kokker.

Electrolux Masterpiece Food Processor.

En blanding av helstøpt aluminium og rustfritt stål gir produktene et tidløst og klassisk design.

Tre produkter

Kolleksjonen inkluderer en stavmikser på bordplate, en foodprosessor og en blender. Ved å samarbeide med noen av verdens beste kokker, har Electrolux tilegnet seg erfaring og kunnskap som nå videreføres til en ny high-end linje med kjøkkenapparater.

Masterpiece Collection har PowerTilt-teknologi som sikrer en jevnere blanding, og TruFlowPro-teknologi som raskt og effektivt skaper fløyelsmyke sauser og puréer.

De patenterte og skråstilte kjøkkenproduktene introduseres nå på norske markedet.

Kokkenes ekspertise til hjemmekjøkkenet

Electrolux Masterpiece Blender.

– Med Masterpiece Collection bringer vi de profesjonelle kokkenes ekspertise videre til hjemmekjøkkenet. Dette er ikke keiserens nye klær, men en ny og innovativ kjøkkenserie med bruk av utprøvd teknologi som gjør det enklere og mer effektivt å gjenskape restaurantopplevelser hjemme på eget kjøkken, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Masterpiece Collection er tilgjengelig fra 1. oktober.

Pris: 1999 kroner for stavmikseren (veil.), 4499 kroner for foodprosessoren (veil.) og 2999 kroner for blenderen (veil.).

Nettside: Electrolux.com

"
Powered by Labrador CMS