Hverdagsmat Flying CC

Rask hverdagsmat fra sirkuskokkene

Boka Hverdagsmat fra Flying Culinary Circus er mettet med kjappe, enkle og smakfulle oppskrifter, samt nyttige tips til hvordan du kan spare tid under tilberedningen – og organisere matskapet ditt smartere.

Publisert

«Tenk hvis hverdagsmiddagen kunne bli dobbelt så rask å lage, dobbelt så god på smak, langt mer variert fra dag til dag, rett og slett et høydepunkt for hele familien». Slik innledes teksten på baksiden av kokeboka fra den sprudlende kokkegruppa. The Flying Culinary Circus vet alt om tidsklemma. Selv om de har showet med sin kokekunst i over 47 land, er de like opptatt av smak og matglede når de lager middag på hjemmebane.

Rask, raskere, raskest

Bokas oppskrifter er delt inn etter rask, raskere, raskest-prinsippet – og visualisert med et «tidsbarometer» som viser når du skal starte med hvilke ingredienser, så du unngår å kaste bort verdifull tid.

Den er også lagt opp slik at du enklest mulig kan finne frem til retter som har de råvarene og smakene du ønsker.

Alle knep er svært enkelt forklart og illustrert.

Se enkelte retter fra boka lengre ned i saken.

Om forfatterne

The Flying Culinary Circus.

Det omreisende kokkesirkuset The Flying Culinary Circus består av Trond Svendgård, Hans Kristian Larsen, Mathias Spieler Bugge og Tor Jørgen Kramprud Arnesen.

De har alle solid kokkeutdanning, erfaring fra både norske og utenlandske stjerne­restauranter – og lager mat for mat­kjennere og superkjendiser verden over.

Foruten Hverdagsmat, står de fire også bak kokebøker som blant annet Wow, The Flying Culinary Circus – den aller beste, lureste og mest praktiske kokeboken og Taco – uno, dos tres.

Lik og følg gjerne Horeca/Horecanytt på Facebook!

Hverdagsmat

Forfattere.: The Flying Culinary Circus

Antall sider: 186, innbundet

Illustratør: Jon Arne Berg

Forlag: Cappelen Damm

Pris: 349 kroner (veil.)

ISBN: 9788202452438

Under kan du se noen av rettene i boka fra FCC

"

Ishavsrøye.

Kjøttboller med ost.

Kjøttboller på arabisk vis.

Kremet kylling- og maissuppe.

Kremet pasta med grønnsaker.

Kyllinglår med mynte.

Laks med fetaost.

Superkjapp omelett med fire oster.

Powered by Labrador CMS