Tork Xpress borddispenser (2)

Prisvinnende Tork-dispenser

Tork Xpress borddispenser ble presentert på Smak. Dispenseren vant nylig to prestisjetunge priser på den nylig avholdte ISSA messen Las Vegas.

Publisert

Den er utviklet i tett samarbeid med kundene for å kunne tilby en hendig bærbar dispenser med design som imøtekommer hygienekrav og holder kontroll på forbruket.

Tork Xpress borddispenser er egnet for kontorbygg, hoteller og restauranter eller andre med begrenset veggplass, og som trenger en flyttbar borddispenser.

Borddispenseren er en praktisk og hygienisk løsning med anti-skli pads som sikrer stabilitet under bruk. Samtidig er den et bærekraftig bidrag for redusert papirforbruk og avfallsmengde med den smarte utmatingen av et og et ark av gangen. Dispenseren er tilgjengelig i sort og hvit utførelse.

Innspill fra kundene

– Næringsbygg og lokaler står i økende grad overfor utfordringen om å redusere sin miljøpåvirkning uten at det går på bekostning av kvalitet i brukeropplevelsen. Gjennom nært samarbeid med våre kunder, har vi fått innsikt i deres utfordringer og behov og som har vært verdifulle bidrag til utviklingen, sier produkt- og markedssjef for Tork, Line Pedersen.

Vant dispenser- og publikumspris

Tork Xpress borddispenser ble tatt meget vel i mot av distributører, byggenæringen og rengjøringsbransjen på ISSA-messen i Las Vegas. Dispenseren vant to prestisjetunge priser; dispenserklassen og publikumsprisen (Visitors Choice).

Pressemelding

Powered by Labrador CMS