oliviers3

Oliviers & Co åpner i Trondheim

Nylig ble det kjent at Oliviers & Co er én av mange butikker og serveringssteder som skal etablere seg i «Ø» (Østbanehallen) når den åpnes i januar neste år. Torsdag 9. oktober åpner selskapet også en egen avdeling i Byhaven i Trondheim.

Publisert

Oliviers & Co åpner denne uka i Byhaven i Trondheim. Dette er avdelingen i Stavanger. (Foto: Oliviers)

– Trondheim har lenge vært på ønskelisten og vi har mange kunder fra Trondheim som handler regelmessig i våre Oslo-butikker. Trondheim er også Norges tredje største by og da må det selvfølgelig også være en O&CO butikk her, sier Erik Kramm Ingebrigtsen som er administrerende direktør i Olivenlunden AS, importør i Norge.

Les også: Disse åpner i Ø

Kvalitet

«Gjennom mange år har Oliviers & Co markert seg som olivenoljespesialisten. Deres krav til kvalitet og særpreg fører dem hvert år til ulike områder rundt Middelhavet på søken etter den beste olivenoljen basert på strenge kriterier for smak og aroma. Oliviers & Co er kjente for å behandle sine produsenter og deres olivenolje med respekt. Alle oljene er merket med navn på produsent, innhøstingsdato, holdbarhetsdato og olivensort», heter det i en pressemelding.

13. butikken i Norge

"

I tillegg til olje tilbyr Oliviers & co butikkene et utvalg tapenader, balsamicoeddiker, kjeks og sauser. Butikkene har engasjerte ansatte som har kunnskaper om og gir tips om bruk av produktene og om matlaging generelt. Oliviers & co tilbyr også oljekurs, der du kan lære mer om hva som kjennetegner en god olje og mer om olivenoljens bruk.

Butikken på Byhaven er i Trondheim er den 13. Oliviers & Co-butikken i Norge.

Oliviers & Co

Oliviers & co er opprinnelig et fransk konsept, og ble grunnlagt i Provence i 1996. Den første Olivier & co-butikken i Norge åpnet i 2002, og kjeden har nå butikker over hele landet. I januar neste år åpnes det også en ny avdeling i Østbanehallen i Oslo.

Les mer på Oliviers-co.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS