PregoPasta3

Nytt pastakonsept for serveringssteder

PregoPasta AS har utviklet et enkelt serveringskonsept for utesteder og andre serveringssteder som ønsker å tilby gjesten et raskt måltid, uten at det skal ta for lang tid. Nå lanseres konseptet i Skandiniavia.

Publisert

Konseptet består av en maskin som koker spesialpreparert pasta på ett til tre minutter. – Det kan serveres nykokt pasta like raskt som hvilken som helst annen fastfood, men med «restaurantkvalitet» på smaken, hevder markedsdirektør for PregoPasta AS, Trond Koldal.

Målgrupper

Han forteller at firmaet leverer totalkonseptet til kantiner, kiosker, puber, dagligvare med ferskvaredisk, bensinstasjoner, event/konserter, tog, ferger og alle andre steder som ønsker å servere sunn og billig mat – på enkelt vis.

Totalkonsept

– Så langt er vi på plass på noen puber og i dagligvare, og vi har fått gode tilbakemeldinger. Når det gjelder puber så har de ofte lite å tilby kunden av mat. Da blir det mange timer uten når de viser for eksempel fotballkamper. Kundene forlater gjerne stedet etter kamp for å få seg noe å spise. For de som som ønsker et bredere serveringskonsept, er dette en enkel løsning, som gir et godt sluttprodukt – og noe å servere en sulten gjest, mener Koldal.

– Vi leverer også pasta og saus via grossist, i tillegg kan vi lage menyer og plakater til kundene. Her får de et totalkonsept, legger han til.

Enkel pastakoker

Pastaen og sausene produseres i Italia etter gamle hjemmelagde oppskrifter som har gått gjennom generasjoner.

– Vår pastakoker vil gjennom automatiserte prosesser og digitale innstillinger sikre rikitg koketid på pastaporsjonene, som består av fem forskjellige typer pasta, samtidig som våre fire valg av pastasauser varmes opp til riktig temperatur. Rettenes basisvarer er behandlet med avansert fryseteknologi for å sikre at den autentiske, italienske matopplevelsen beholdes helt fra produksjonssted til den serveres, opplyser Trond Koldal.

PregoPasta – fakta

• Maskinen kommer ferdig installert og med opplæring

• 3 års full garanti

• Enkel betjening, det meste er automatisert slik at alle ansatte kan lage rettene.

• Riktig koketid pga. automatiseringen

• Krever liten plass (76 cm bredde, 53 cm dybde og 60 cm høyde)

• Ikke svinn, pastaen kommer i frosne porsjonspakninger

• Tilberedningstid 1 – 3 min. pr porsjon

• Driftssikker

• Gode marginer

• God smak basert på gamle oppskrifter. Alt lages i Italia

• Restaurantkvalitet på maten

Les mer på Pregopasta.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS