Vaasan miljø

Nyheter fra Vaasan

Her er forsommerens nye produkter fra Vaasan, noen av dem spesielt egnet for serveringsbedrifter i fastfood-kategorien.

Publisert

Rustico

Tre nye produkter. Her møter Italia USA. Rustikke brød bakt med ekte surdeig av rug og bakt i steinovn i klassisk varianter som pølsebrød, hamburgerbrød og fransk pølsebrød. Produktene er ferdig stekt og skal kun tines.

Hamburgerbrød Rustico (40 x 60 gram), Pølsebrød Rustico (60 x 60 gram), Pølsebrød French Rustico (50 x 70 gram) og Hamburger slider sesam (120 x 35 gram).

Sliders

Sliders gir muligheter for å servere flere smaksopplevelser i en rett. Velg tilbehør og sauser til å lage en symfoni av smaker. Produktet er ferdig stekt og skal kun tines.

Kaker

Vaasan relanserer kjente favoritter med nye og forbedrede oppskrifter. Mors Krydderkake med en deilig kryddermiks, saftig gulrotkake med herlig ostekrem, sjokoladekake med tykt lag sjokoladeglasur og kokosdryss, samt Mor Monsen med korinter og perlesukker, er alle klassikere fra barndommens kake bord. Kakene har hjemmelaget utseende. De kommer hele og kan deles etter ønske og behov. Tines og serveres. Det er kun 1 kake i forpakningen. Tar liten plass og passer for alle.

Gulrotkake Mors, Sjokoladekake Mors, Mor Monsen Mors og Krydderkake Mors (alle i 1 x 1500 gram)

Cronut

Vaasan presenterer nyheten Cronut, en hybrid mellom croissant og donut. Cronut har sine røtter fra USA, og er et nytt trendy produkt i blant annet New York. Produktet er bygget opp i lag som en croissant, men med donut-deig. Den er fylt med vaniljekrem og toppet med glasur og sjokolade.

Cronut (27 x 90 gram).

Wienerbrød Bjørnebær

Wienerbrød Bjørnebær er tradisjonell wienerdeig fylt med bjørnebærsyltetøy, samt kremostfyll. Wienerbrød Bjørnebær (70 x 85 gram).

Powered by Labrador CMS