Haugen-Gruppen Salomon Blue Cheese Bites.eps_300dpi

Nyheter fra Haugen-Gruppen

Haugen-Gruppen har lansert en rekke nyheter for storkjøkken denne ettervinteren. Her er noen av dem.

Publisert

Salomon Grillet Vegetarburger

100 grams Vegetarburger, laget av hveteprotein, produsert av Salomon Foodworld. Alle i horecasegmentet og offentlig sektor som serverer og tilbereder hamburger eller karbonader, har nå mulighet til å tilby et vegetarisk alternativ. Kompletterer menyen for alle Fastfood-kjeder, kantiner og restauranter som har burger på menyen. Forstekt med «grillriller» og kan praktisk tilberedes i alle typer av utstyr, som ovn eller mikrobølgeovn, på grill eller i frityren for å påse at den ikke kommer i kontakt med kjøttprodukter.

Greske økologiske oliven

Håndplukkede Grønne Amfissaoliven og klassiske Kalamataoliven i storkjøkkenforpakning. Paradiso teller nå åtte ulike oliven i storkjøkkenforpakning med holdbarhet over 18 måneder. Grønne økologiske Amfissaoliven er dyrket i Hellas, som er et av Europas største land som produserer høykvalitets oliven. De plukkes rett før de får sinn ellers vanlige lilla farge og har derfo en mer «grønn» smak og konsistens.

Amfissaoliven kommer fra regionen rundt byen Amfissa i Hellas som preges av klimaet og jordsmonnet den vokser i. Kalamataoliven kommer fra regionen rundt byen Kalamata, i området Messenia sør i Hellas.

Kalamataoliven er mest kjent som ingrediens i den berømte greske salaten med fetaost, solmoden tomat, rødløk og Kalamataoliven. Både den Økologiske grønne Amfissaoliven og Økologiske Kalamateoliven har fet deilig smak og en «al dente» konsistens som er forventet av et Premium olivenprodukt. Paradiso Økologske oliven har unike gastronomiske egenskaper som gir forbedrede muligheter for økte marginer og bedre transaksjonsverdier for restauranten, kantinen eller hotellet.

El Paradiso Chipottle Chilipeppers

Chipotle peppers brukes best som smaksettende ingrediens - hel, hakket eller i puré. Produktet kan med fordel brukes i klassiske chilliretter, som smakstilsetning i langtidstekte produkter som pulled pork og shortribs, eller som en ekstra touch på salsaer, sauser eller dressing.De øker opplevelsen av å spise fresh salsa, alioli, dressinger og sauser generelt, både i det klassiske og det innovative kjøkken. Boksen på 198g, gjør at man kan ta opp passe mengde hver gang, uten svinn.

Go Tan Hot Chili Sambal Sauce

Go Tan lanserer nå en hot & taste-nyhet for å øke eksponeringen mot det stadig økende antall gjester som vil ha både smak og hete i sine matretter. Go Tan Hot Chili sambal sauce har en søt-sterk profil med en hint av Sambal Oelek. Den passer i mange sammenheng i tillegg til den asiatiske kategorien. Til Wok, i dip eller som krydder i kjøtt, fisk og skaldyrretter. Til bruk i supper da den tilfører en unik smak og ikke kun styrke. Det samme med pizza, der den er et naturlig valg for de fleste typene smaksretninger. Sausen leveres i praktiske 1-liters plastikkflasker med helletut

Glutenfri maispasta

Glutenfri maispasta: Tre typer glutenfri maispasta, Pasta d’oro Glutenfri 100% Maispasta i 2x5 kg forpakning (spaghetti, makaroni og fussili). Dette er de første glutenfrie pastaproduktene i storkjøkkenforpakning á 2x5 kg i det norske horecamarkedet. I flere og flere segmenter i markedet er det stor etterspørsel etter glutenfrie retter, med kvalitet som kan serveres til alle gjester for å unngå kostbar spesialtilberedning.

Laboratorio Tortellinis Ricciole

Laboratorio Tortellinis Ricciole er en ny ovnspasta på det norske markedet fra Surgital, produsent av ferskfrossen pasta. Ricciolerullen er fylt med osten Provolone, produsert i Po-elvens dal ved Lombardia og Veneto, og røkt skinke. Skinken er laget av bedriften som er naboen til Surgital i Ricciole og er laget av rullede lasagneplater fylt med ferske ingredienser. Disse bakes i ovnen med litt saus over, og serveres alene eller som tilbehør til kjøtt, skalldyr eller fiskeretter.

Heinz Ketchup porsjon

Heinz Ketchup porsjon 39g i porsjonsglass og med skrulokk, er en etterspurt nyhet fra mange restauranter i Casual dining og Fast Casual kategorien. En porsjonspakning med Heinz Ketchup i glass bidrar til å øke eksklusiviteten og dermed også verdien av klassiske ketchupretter. Produktet er egnet til all type privat- og bedriftsrelatert catering, til hotellenes minbar og roomservice, samt i ferdigpakkede sandwich- og tapasrelaterte produkter hvor ketchup naturlig hører hjemme.

Salomon Blue Cheese Bites

Blue Cheese Bites fra Salomon er mini bites fylt med 35 % Blue cheese med ettersmak av chili. Det går ca. 50-60 biter på en kilo, som kan tilberedes i både ovn og frityr med beste resultat. Kan brukes som fyll i Wraps eller serveres som Tapas, i salater eller som en snack til en drikke. Et annet godt bruks- område er som fyll sammen med burger eller kylling i et brød. Den er helt kjøttfri og garantert uten egg.

Char Grilled Blackened Seasoning

Char Grilled Blackened Seasoning er et krydder for kylling, fisk og skalldyr. Råvaren dyppes i klaret smør før man har på rikelig. Deretter stekes dette på høy varme i en tørr panne. Dette gir den ekte «blackened» effekten som ble relansert av legendariske Paul Prudhomme fra New Orleans på 80 tallet. Kan også brukes som smaksettende ingrediens på friterte retter i en tempuradeig, som base for eller som smaksetter i vanlig brødpanering. For klassiske retter som biff og kylling, er den også god som krydder i pasta. På grunn av sin karakter er produktet også en god aromat i langtidsstekte retter som pulled pork eller shortribs.

Nettside: Haugen-gruppen.no

Powered by Labrador CMS