Fast Food Norge Evolution-Elite_Family

Nye produkter fra Fast Food Service Norge

Fast Food Service Norge AS utvider sitt produktsortiment betydelig.

Publisert

– Foruten kjente produkter fra Taylor (griller og shake/softismaskiner), Frymaster (frityrer), Nieco (broilere), Thermoplan (kaffemaskiner) og Vita Mix (blendere), for å nevne noen, har vi Fast Food Service fått flere attraktive produkter inn i vår portefølje, opplyser salgssjef Lars Andressen.

Nye produkter

Slik omtaler han produktene:

True kjøle- og frysemøbler:

– Amerikanske kjøle- og fryseprodukter, foretrukket av de store kjedene, tilbys nå også på det generelle marked. Det er her snakk om toppkvalitetsutstyr, svært stort produktspekter og ikke minst fem års garanti, melder han.

Zumex Juicemaskiner og Multifruit-maskiner:

– Maskinene er velkjente på det norske marked, og Fast Food Service Norge ser frem til å kunne tilby nye og eksisterende kunder maskiner kjent som ledende innen segmentet for ferskpresset juice.

Henny penny:

– Regnes som en av verdens beste frityrer, skal vi tro ledende aktører inne serveringsindustrien. Produkt med automatisk filtrering av oljen, redusert oljeforbruk og høy kvalitet på produktene som friteres. Stort produktprogram.

SouthBend infrarøde gassbroilere:

– Kokker og restaurantfolk generelt har kanskje sett disse råskinnene av noen gassgriller / gassbroilere ute i verden. CE-merket og klare for det norske markedet. Alle er nok ikke tjent med å benytte disse grillene, men vil du tilby dine gjester «Real Steaks the Real way» bør du vurdere om ikke dette er grillene som kan utgjøre forskjellen, sier Lars Andressen hos FFS Norge.

Les mer på FFSNorge.no

"
Powered by Labrador CMS