Tanqueray1

Ny flaske inspirert av cocktailens storhetstid

Tanqueray No. TEN lanserer en ny Art Deco-flaske, inspirert av cocktailens storhetstid og den glamorøse bevegelsen på 1920-tallet.

Publisert

– Vi er på mange måter inne i en ny cocktailrevolusjon, hvor stadig flere interesserer seg for hvordan man lager gode cocktails, sier kommunikasjonssjef i Diageo Guri Rime. - En av produktene en hver person som er opptatt av cocktails burde ha i barskapet er en god gin, og prisbelønnede Tanqueray No. TEN er en av de desidert beste.

Smalere utseende

Flaskens smale utseende reflekterer epokens bevegelse innen dekorativ kunst. Satt sammen av ti vinkler som møtes ved flaskens base; gjenspeiler flaskens utseende både en sitruspresse og en tradisjonell cocktailshaker.

Flaskens design reflekterer de unike karakterene ved Tanqueray No. TEN; den eneste typen gin som bruker ferske sitrusfrukter i destilleringsprosessen. Flaskens lysegrønne farge er en hyllest til datidens glasstradisjon.

Gjenoppliver lidenskapen

Tanqueray No. TEN ambassadør, Tim Homewood, sier at den nye flasken gjenoppliver lidenskapen for sofistikerte Martini-cocktailer.

­– Den hever enhver cocktail den kommer i kontakt med. Tanqueray No. TEN er laget med Martinien i tankene. Ginens smaker fremmes best gjennom en klassisk Martini, en cocktailtrend som vi kommer til å se mye til i 2014, sier han.

Pris: 499 kroner (Vinmonopolet)

Tanqueray No. TEN Martini

Smakene i Tanqueray No. TEN kommer best fram i en T10 Martini; hvor de karakteristiske smakene fremmes av Vermouth, og bringes sammen med en tvist av grapefrukt.

– Jeg kan ikke tenke meg en bedre gin for en så enkel og vakker cocktail, sier Guri Rime.

Ingredienser:

* 50 ml Tanqueray No. TEN

* 2-4 dråper Vermouth

* Grapefruktskall/oliven

Fremgangsmåte: Miks alle ingrediensene. Sil væsken i et avkjølt martiniglass. Garnityr: Grapefrukttwist eller oliven. Glass: Martini

Powered by Labrador CMS