Niersteiner Riesling Trocken BIB

Niersteiner Riesling Trocken på boks

Niersteiner Riesling Trocken er en populær tørr Riesling i polets basisutvalg. Nå blir vinen, med en smak av sommer, også tilgjengelig som Bag-in-Box.

Publisert


Niersteiner Riesling Trocken blir produsert hos Moselland, det største vinhuset i Mosel-dalen i Tyskland. Siden oppstarten i 1968 har de produsert viner basert på Riesling-druen som har vært dyrket i Mosel-dalen siden romersk tid.

Niersteiner Riesling Trocken er med sin rene smak raskt blitt en av landets favorittviner som aperitiff til sommeren, eller som tilbehør til lette retter som hvit fisk, skalldyr eller hvitt kjøtt. Nå rett før sommersesongen med hyttekos og sene sommerkvelder blir den populære tørre Rieslingen også tilgjengelig på boks.

– Dette er vinen som vil gi deg både en lukt og en smak av sommer. Den er egnet til lette sommerretter eller som en aperitiff i sommersolen, sier Marianne Turpin, brand manager hos Pernod Ricard i Norge.

Hun legger til at tørr Riesling har blitt stadig mer populært i Norge de seneste årene og i følge Vinmonopolet er det spesielt viner fra Tyskland og Frankrike som nordmenn foretrekker. Bag-in-Box (BIB) er også noe Nordmenn setter pris på. I følge Vinmonopolet kommer om lag 54 prosent av vinsalget fra deres 500 viner på boks.

Land/distrikt: Tyskland/Mosel

Produsent: Moselland

Druer: Riesling

Norsk importør: Pernod-ricard.com

Powered by Labrador CMS