Gilde Juleaquavit2014 Ekstra Modnet Gilde JuleAquavit2014

Årets juleakevitt fra Gilde

Gilde har laget smaksrike juleakevitter siden 1988, og nylig ble den 27. årgangen med Gilde juleaquavit. Som tidligere år inneholder 2014-utgaven edle dråper fra tidligere årganger. – Årets akevitt er en utmerket matakevitt med kraftig preg av krydder og sitrus. Dette er en av de beste årgangene hittil, mener destillatør Halvor Heuch hos Arcus.

Publisert

– Juleakevitten er litt forskjellig fra år til år, men årets er en av de mest vellykkede. Årets utgave er litt mer en matakevitt enn en avec-type, sier Halvor Heuch.

I tillegg til årets akevitt fortsetter Gilde sin tradisjon med årgangsakevitten Gilde ekstra modnet aquavit. Denne akevitten er laget ekstra lenge på fat som gir ekstra sødme og fylde.

Årets juleakevitter fra Gilde

Gilde Juleaquavit 2014

Gilde Juleaquavit lanseres i år for 27. gang og i god tradisjon inneholder årets oppskrift akevitt fra alle de tidligere årgangene. Årets juleakevitt har et kraftig krydderpreg med tydelige toner av karve og sitrus. Med sine integrerte fataromaer og komplekse kryddertoner passer den utmerket til den tradisjonsrike julematen vi er så glade i.

Pris: 290 kroner (50 cl), 400 kroner (70 cl) og 600 kroner (100 cl) (Vinmonopolet)

Gilde Ekstra Modnet Aquavit 2014

Dette er årgang nummer fem av Gilde Ekstra Modnet Juleaquavit i eksklusiv gaveeske. Dette er en årgangsakevitt som har fått modne ekstra lenge på spesielt utvalgte sherryfat. Akevitten har dyp gylden farge, kraftig og godt avstemt krydderpreg, integrerte fataromaer og en myk avslutning med behagelige sherrytoner. Årets blend består av akevitter fra nøye utvalgte fat. Resultatet er et unikt smaksbilde som passer perfekt som avslutning på det store julemåltidet.

Pris: 500 kroner (50 cl)

Powered by Labrador CMS