Alpro risdrikk original 1 liter edge

Alpro risdrikk Original med kalsium

Inntaket av plantebasert drikke blant nordmenn øker jevnlig. Alternativer til drikker med animalsk opprinnelse blir stadig mer attraktivt ettersom produktene er lettere tilgjengelige i butikkene. Nye produkter utvikles kontinuerlig for å tilfredsstille ulike forbrukerbehov og gir også et større utvalg å velge mellom.

Publisert

Alpro lanserer nå Alpro risdrikk Original med kalsium som bringer et friskt pust inn i det plantebaserte drikkesortimentet. Den nye drikken er beriket med kalsium, vitamin B12 og D2, og stiller så vel tørsten som behovet for et produkt til f.eks. baking.

Risdrikken gir godt med energi, til tross for at den ikke er tilsatt sukker. Den har også et naturlig lavt fettinnhold og er meget lettfordøyelig.

Alternativer til kumelk utvides stadig

Det er flere grunner til at forbrukerne etterspør mer plantebasert drikke; gode smaksopplevelser, næringsegenskaper som bidrag til et sunt og variert kosthold samt miljøhensyn.

– Vi ser den økte etterspørselen etter plantebaserte alternativer som et ønske blant nordmenn om å variere kostholdet sitt. Dette er positivt både helsemessig og ikke minst i et miljøperspektiv, sier merkevareansvarlig hos Alma Norge, Ann-Helen Haaning Johnsen.

Alpro produserer en rekke plantebaserte alternativer til tradisjonelle meieriprodukter. I dag er majoriteten av disse basert på soya, men nå utvides altså sortimentet med risbasert drikke.

Alpro risdrikk Original med kalsium er ikke tilsatt sukker, har et naturlig lavt fettinnhold og er en utmerket kilde til kalsium, vitamin B12 og D2. Drikken er lettfordøyelig og er heller ikke tilsatt kunstige søtningsmidler eller smaks- og fargestoffer.

Bruksområder: Som drikke, til matlaging og i kaffen.

Veil. utsalgspris: 18 kroner (1 liter)

Norsk importør: Alma Norge AS

Les også mer på Alpro.com/no

"
Powered by Labrador CMS