Room2Room Interiør2

Vil bli ledende på hotellinteriør

HCI utvider staben, fornyer seg og skifter navn til Room2Room, og tar sikte på å bli en av Skandinavias ledende leverandør av innredning til hoteller.

Publisert

«Nye Room2room kan vise til mange år som en av Norges ledende leverandører av komplette løsninger til hotell. Alle jobber er like viktige, om det er stoff til nye gardiner, eller design og innredning/renovering av et komplett hotell. Vi har lang erfaring og høy kompetanse. Vi setter alltid kundens behov og ønsker høyt og tilstreber oss å levere høy kvalitet og løsninger som fungerer i praksis», melder nytilsatt daglig leder Helge Krogsbøl, med bakgrunn blant annet som administrerende direktør i First Hotels.

Illustrasjonsfoto: Room2Room

Foruten Krogsbøl, er også interiørarkitekt Therese Eng og seniorprosjektleder Grethe Arntzen nyansatt i selskapet.

Utvidet service

– Med økt kapasitet har vi nå muligheten til å jobbe med både gamle kunder og nye utfordringer. Vi vil også nå kunne tilby rådgiving og konsulenttjenester, i tillegg til rene leveranser, der kunden selv har et preferert design som skal leveres. Dessuten tilbyr vi de tradisjonelle totalkonseptleveransene vi er anerkjente for. Vi tar alle oppdrag like alvorlig, og vil anstrenge oss for å gi deg vårt beste forslag til en god løsning, opplyser Krogsbøl.

Les mer på Room2Room.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS