Winterhalter

Suksess for Winterhalter i Norge

Hundrevis av storkjøkken både innen offentlig og privat sektor har bare den senere tiden valgt Winterhalter oppvaskmaskiner på sitt kjøkken.

Publisert

Winterhalter, en av verdens ledende produsenter av profesjonelle oppvaskmaskiner, produserer alt fra små glassvaskemaskiner til store båndmaskiner. I 2010 overlot de importen og alt salg i Norge til Storkjøkkensenteret AS.

– Dette skulle etter kort tid vise seg å være en riktig satsing. Storkjøkkensenteret er i dag representert i Lillehammer, Drammen, Fredrikstad, Agder, Stavanger, Haugaland, Bergen, Stjørdal, Steinkjer og Ofoten. På grunn av sine strategiske beliggenheter når de ut til sine kunder både med informasjon, salg og service på en meget profesjonell måte. De fokuserer på høy kvalitet og service på alle sine produkter og tjenester. Dette gir nå resultater også for Winterhalter som er kjent verden over for sine maskiner av meget høye kvalitet, lave driftskostnader og lange levetid, melder daglig leder i Storkjøkkensenteret, Lars Harby, og fortsetter:

– Satse på kvalitet

– Det er de seriøse aktørene som satser på kvalitet. De forstår at de må legge sammen investeringskostnad, driftskostnad og levetid for å finne den endelige prisen på maskinen. Det du bruker på reparasjoner, driftsstans, vann, strøm, såpeforbruk og personalkostnader tar du rett fra bunnlinjen.

– Det finnes mange hyggeligere og smartere måter å bruke penger på enn på maskiner som ikke holder mål. Skulle det likevel skje noe, er det viktig at hjelpen aldri er langt unna. Dette er årsaken til at det i dag finnes storkjøkkensentre spredt over store deler av landet med fagfolk både innen salg, prosjektering og service. Når de leverer maskiner og utstyr som kundene er avhengig av hver dag skal det være hjelp å få om noe skulle skje, reklamerer Harby.

Økende etterspørsel

– Hundrevis av storkjøkken både innen offentlig og privat sektor har bare den senere tiden valgt Winterhalter oppvaskmaskiner på sitt kjøkken. De er alle opptatt av driftssikkerhet og driftskostnader. De positive ryktene går i bransjen og etterspørselen er kraftig økende. Vi som importør og distributør av disse maskinene gleder oss over utviklingen og alle de gode tilbakemeldingene. Vi er stolte av å kunne representere disse maskinene på det norske markedet, sier Harby.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS