Storkjøkkensenteret Hallde

Storkjøkkensenteret med distribusjonsavtale med Hällde

Hällde AB, som er en betydelig produsent av grønnsakskuttere og bearbeidingsmaskiner, har inngått avtale med Storkjøkkensenteret om distribusjon og service av sine produkter i Norge.

Publisert

På grunn av Storkjøkkensenterets oppbygging og med åtte storkjøkkensentre på strategiske steder i Norge, når de ut til kundene der kundene er både på salg og service, heter det i en pressemelding fra Lars Harby i Storkjøkkensenteret.

«Hovedtyngden av norske storkjøkken har siden Hällde startet produksjonen i 1941 blitt kjent med disse produktene som i hovedsak består av grønnsakskuttere, hurtigmiksere, blendere og kombikuttere i alle størrelser. Dette er maskiner som i dag blir distribuert i 80 land i alle verdensdeler og er blitt kjent for sin høye kvalitet. Det er ikke uvanlig at vi i dag finner maskiner fra Hällde som er 25-30 år gamle og som fortsatt er i daglig bruk», heter det videre.

Stadig nye lokale storkjøkkensentre

Storkjøkkensenteret som i løpet av de siste år er blitt en ledende kjede innen sin bransje er nå representert i Lillehammer, Drammen, Fredrikstad, Agder, Stavanger, Haugaland, Bergen, Steinkjer, Stjørdal og Ofoten.

«Med fokus på egne serviceteknikere, god service og høy produktkvalitet beviser kjeden med sin suksess at kundene ønsker seg nærhet til sin leverandør, høy kvalitet på produktene og ikke minst at det er hjelp å få når det trengs. Storkjøkkensenteret stiller store krav til sine leverandører i forhold til kvalitet noe Hällde er nok et eksempel på», skrives det i pressemeldingen.

Les mer på Storkjokkensenteret.no

"
Powered by Labrador CMS