Findus Fishn Chips Quarter Pounder

Storkjøkkennyheter fra Findus

Årets februar-lansering fra Findus inneholder god matnytte og ny inspirasjon for storhusholdningsmarkedet. Bransjen bespiser flere tusen gjester hver dag og kjøkkenet trenger tips og forslag til nye retter på sine menyer. Findus presenterer derfor nye fersk-fryste måltidsløsninger som spenner fra fisk via grønnsaker, ferdigretter og til bakverk.

Publisert

Fish’n Chips Quarter Pounder

Nå kan du endelig servere ”hamburger” for god fisk! Dette er burgervarianten i Fish’n Chips-serien. En panert fiskeburger som gir den genuine engelske opplevelsen. Dersom den skal anrettes på tradisjonell måte, serveres fisken som burger i sprøtt, grovt eller fint brød, sammen med salat, remulade og kanskje noen dråper vineddik. 4,14 kg – ca. 36 x 115 g. MSC-merket.

Hake Capensis

Nå i porsjonsstørrelse. Filéter av hake (lysing/kummel) har et fast, hvitt kjøtt med mild smak. Kan sies å være i slekt med torsk i utseende og farge. Fisken fanges utenfor Afrikas kyst i den sørøstre delen av Atlanterhavet, og er fisket i et MSC-sertifisert fiskeri.

Filetstørrelsen er anvendelig både til lunsj og middagsservering. 5,0 kg – ca. 110-130 g

MSC-merket. Nøkkelhulls-merket

Norske rustikkgrønnsaker med gourmetkutt

Ny rotblanding med grovt kutt. Fersk-fryst blanding med rotgrønnsaker fra Vestfold. Består av pastinakk, gul og oransje gulrot, kålrot og purre. Grønnsakene er kuttet i grove biter som gir miksen et flott og robust preg.

Blandingen går inn i de fleste segmenter og kan både dampes, stekes og bakes.

Passer til både fisk og kjøtt. 6,0 kg – 3 x 2 kg. NYT-Norge-merket. Nøkkelhulls-merket.

Tikka Masala

Tikka Masala er en rett hentet med inspirasjon fra det indiske kjøkken, men som hevdes å være komponert i England. Den livlig krydrete blandingen består blant annet av basmatiris, kyllingbiter, grillede tomater, rødløk, kikerter, linser og spinatblader. Enkel tilberedning og kort tilberedningstid. 7,5 kg – 5 x 1,5 kg.

Kanelbolle, porsjonspakket

Nybakte boller med kanelfyll, toppet med perlesukker - ferdig stekt og uten bruk av konserveringsmidler. Bollene er gode kalde, men enda bedre når de blir servert lune. Lett oppvarming før servering gir også den gode duften av nybakt. 2,1 kg – 60 x 35 g.

Nettside: Findusfoodservice.no

"
Powered by Labrador CMS