Voga Vin Haugengruppen2

Slik har du ikke sett vinflasker før

Dette er ikke parfymeflasker, men vinflasker med ny og moderne design. Voga Quattro er vinen fra Sicilia som gjør seg like godt som blikkfang på bordet som i glasset. Med sin helt nye utradisjonelle vindesign, inspirert av de hotteste motehusene i Europa, er den ulikt alt annet du finner på Vinmonopolet.

Publisert

Dette er altså vinflasker - ikke parfyme...

– Vinene har blitt en hit blant vin- og moteinteresserte europeere, og har i tillegg vunnet en rekke priser internasjonalt for sin smak og design, sier Monica Andersen, marketing manager hos den norske importøren Haugen-Gruppen.

– Vin har lenge kun fokusert på innholdet, og flaskene har vært de samme gjennom flere tiår. Om man ser på øl eller mineralvann for den saks skyld har det jo vært en revolusjon hva gjelder design. Tidligere har design og vin hvert ensbetydende med katteflasker og dårlig kvalitet. Vi synes det er tøft at noen forsøker å utfordre vinens litt kjedelige og konservative utrykk, men det er vel kanskje derfor den har blitt en suksess fortsetter hun.

Mer enn design

Bak sine rene og moderne linjer rommer flaskene edle dråper fra Sicilia, et av verdens mest spennende vinområder. Øya har et særegent klima og en geografi som er preget av høye fjell, bratte stup og aktive vulkaner. Det gjør at vindruene får en smak som du ikke finner noe annet sted i verden.

– Voga Quattro inneholder de fire druetypene Merlot, Cabernet Sauvignon, Shiraz og Pinot Noir og er en bløt, sødmefull vin med en fin syre. Den passer godt som supplement til en hyggelig venninnekveld, eller i glasset til en lett middag, sier marketing manager Monica Andersen i Haugen-Gruppen.

Italienske bobler

Voga Sparkling kommer fra Trentino regionen i Italia og byr på en myk og balansert smak. Det er en ekstra dry spumante og kommer i små 200 ml-flasker og magnum-utgaver på 1,5 liter i tillegg til vanlig helflaske. Uansett hvilken flaske du foretrekker, gjør den seg godt på bordet med sin gylne farge og moderne prisbelønnede design.

– Den fruktige Voga Sparkling er laget med en blanding av 80 prosent Chardonnay og 20 prosent Pinot Grigio og har en ettersmak av sitrus som gjør at den passer perfekt til lette forretter, sier Monica Andersen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS