Baileys ny design2

Slankere Baileys

Den velkjente Baileys-flasken blir nå høyere og slankere, noe som skal gi den en stiligere og mer elegant profil.  Flasken, som ifølge en pressemelding skal appellere til den moderne kvinnen, passer med sin feminine form bedre i kjøleskapsdøra enn den tidligere flasken.

Publisert

– Baileys er verdenskjent for sin unike flaskeform, og gjennom vårt nye design viderefører vi tradisjonen med å uttrykke det stilfulle. Vi er sikker på at den – i kombinasjon med det velsmakende innholdet, ikke bare vil få mer gjennomslagskraft på hyllen, men også bekrefte Baileys’ som en moderne drink for den moderne kvinnen, sier Chris Lock, Baileys’ vesteuropeiske markedsdirektør hos Diageo.

Han fortsetter:

– Baileys er den originale kremlikøren, med en betydelig andel på 78,2 prosent av markedet for kremlikører. Det er derfor viktig at vi fortsetter å lede og videreutvikle kategorien med spennende nyheter og innovasjoner.

Den nye flasken er også tilgjengelig i fire unike smaker: Baileys med et hint av kaffe, Baileys med et hint av hasselnøtt, Baileys med et hint av Biscotti og Baileys med et hint av créme caramel.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS