Salma140g en person2

Salma for én

Salma tar konsekvensen av befolkningsutviklingen og lanserer en loinpakke tilpasset én person. Den nye pakken porsjonssalma har en loin som veier 140 gram, og er ellers lik Salma slik du kjenner det fra de større loinpakkene. Kvaliteten er også den samme.

Publisert

«Når nær 40 prosent av husholdningene består av én person (SSB) er det naturlig at vi i Salma tar hensyn til det. Det er vanlig å beregne mellom 120-150 gram rå fisk per porsjon og etter flere runder med testing blant kunder kom vi frem til at 140 gram Salma er den beste løsningen, også fordi vi da får utnyttet fisken på beste måte», heter det i en pressemelding.

Gjøre det enklere

– Salma for én er perfekt når du skal spise alene. Vårt mål er å gjøre det enda enklere å spise fisk. Med Salma for én i tillegg til hele og halve loins og Salma Cubes, kan alle velge en pakke som passer for dem, enten de bor i en husholdning med én eller flere personer. Det blir også lettere å velge Salma fordi man vet at all fisken går med til måltidet, sier Trym Eidem Gundersen som er administrerende direktør i Salma.Dermed vil enda en ny variant av Salma finne veien fra Salmon Brands til butikkhyllene som allerede har Salma loins og Salma Cubes i kjøledisken.

– Når vi vet at nær 70 prosent av alle nordmenn kjenner til Salma er det ikke annet enn rett at vi tilbyr fisken i pakker tilpasset familiestørrelsene til hele befolkningen, sier Gundersen.

10 dagens holdbarhet

Han påpeker at med den nye Salma porsjonspakken blir det enda enklere å spise fersk fisk, fordi folk kan velge den pakkestørrelsen som passer for anledningen.

– Vi håper også at mange eldre som bor alene vil like Salma for én.

Salma har en holdbarhet i 10 dager. Fisken kan nytes rå eller tilberedes til ulike retter.

Nettside: Salma.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS