San Pellegrino Clavetta Limonata 20cl lite

Populært kildevann i sommermånedene

San Pellegrino er leverer kildevann til topprestauranter i mer enn 100 land, og produserer årlig 500 millioner liter. 380 millioner av dem blir eksportert ut av Italia.

Publisert

Kildevannet blir hentet opp fra et reservoar som ligger 3000 meter under bakken, og kommer fra kilder i de italienske alper, sju mil nordøst for Milano.

San Pellegrino består av naturlige mineraler, og er rikt på kalsium og magnesium. Vannet er tilsatt naturlig kullsyre fra Toscana.

Limonata og Aranciata

San Pellegrino Fruit Beverages kommer fra den italienske tradisjonen å utvikle tørstedrikk ved å blande jus fra ferskpresset sitrusfrukt med mineralvann og sukker.

Det er disse enkle, naturlige og aromatiske drikkene som ofte kalles Limonata og Aranciata.

San Pellegrino Limonata (kildevann med sitronsmak) inneholder 16 prosent sitronjuice og består av frukt fra Sicilia og er laget på gamle italienske oppskrifter og er frisk og tørsteslukkende. Det er ikke tilsatt smak eller farge noe som gjør den til et naturlig kildevann med en frisk fruktsmak og blir spesielt foretrukket av de som ikke liker for mye sødme.

San Pellegrino Aranciata består av 15,6 prosent blodappelsiner. Begge drikkene er et godt alternativ til brus.

San Pellegrino

Historien om San Pellegrino startet allerede i de 8.århundre. Leonardo Da Vinci besøkte ofte vannkilden i sin jakt på fullkommen skjønnhet og det evige liv. Historien forteller at Leonardo Da Vinci malte «Mona Lisa» ved San Pellegrino- kilden. Som den nyskapende og revolusjonære kunstneren han var brukte han kilden til inspirasjon og for den helsebringende effekten. Italienske leger fulgte opp dette og sendte i mange århundrer sine pasienter til denne mirakuløse kilden. Dette magiske vannet var spesielt egnet til å kurere både fordøyelses-, lever og nyrebesvær.

Powered by Labrador CMS