Planlegging av restauranter og hoteller1

Planlegging og drift av hoteller og restauranter

Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen.

Publisert


Ledere og mellomledere i hotell- og restaurantbransjen, studenter ved høgskoler, fagskoler og deltagere på kurs i etter- og videreutdanning vil ha glede av boken.

Helge Jørgensen.

Den bør med andre ord være interessant for alle som ønsker å tjene mer penger ved effektiv planlegging og drift av servicebedrifter.

Kan skaffes direkte fra www.yrkeslitteratur.no eller i nærmeste bokhandel.

Forfatter: Helge Jørgensen

Pris: 460 kroner

Forlag: www.yrkeslitteratur.no

ISBN 978-82-584-0617-1

"
Powered by Labrador CMS