Leiv Vidar allergenfri

Passerer 10 millioner allergenfrie pølser i 2013

Så langt i år har Leiv Vidar allerede solgt mer enn 10 millioner pølser uten allergener, og ser en stadig økende kunnskap blant forbrukerne om at alle kan spise pølsene fra pølseprodusenten fra Hønefoss.

Publisert

For å gjøre det enda lettere for forbrukerne å orientere seg har alle produktene uten allergener med tydelig tilleggsinformasjon på etiketten.

Sist ut med dette symbolet er Julepølsa fra Leiv Vidar som er distribuert i nasjonale kjeder både hos Coop og NorgesGruppen.

Enda enklere

Markedssjef Asbjørn Koller sier han har mottatt en jevn strøm av henvendelser og spørsmål fra forbrukere siden lanseringen i 2010, og gleder seg over at det nå blir enda enklere for forbrukerne å orientere seg i butikk.

– I takt med den økende helsebevisstheten og at stadig flere personer blir rammet av en eller annen form for matallergi eller matintoleranse står våre produkter i en positiv særstilling, også internasjonalt. Når vi samtidig har klart å beholde både smak, utseende og spiseopplevelse anser vi dette for å være vår kanskje aller mest suksessrike lansering noensinne, sier Koller.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS