Pals gourmetkaffe bilde-poser (3)

Pals lanserer ny serie med sporbar kaffe

Interessen for kaffe øker stadig blant nordmenn. Mange ønsker nå å vite blant annet hvor kaffen kommer fra, smaksprofil og hva kaffen passer til. Akkurat dette ønsker Pals å gi sine kunder, når de nå lanserer en serie med spesialkaffe fra ulike land.

Publisert

Pals lanserer ny serie med sporbar kaffe.

Kaffe fra Guatemala, Brasil, India, Etiopia og Kenya er med i det nye sortimentet. Dette vil være et levende sortiment, som vil endre seg ut ifra sesong. Enten om man liker syrlig, søt eller fyldig kaffe, vil man finne sin favoritt.

Vårens Etiopia-kaffe kommer fra Yirgacheffee, og passer godt til sjokolade, mens Kenya kaffen fra Nyeri passer til friske frukt desserter.

Brenneprosessen viktig

– Vi kjøper inn bønner fra spesielt utvalgte gårder, og foredler disse etter strenge kvalitetskrav. Vi følger opp alle ledd i verdikjeden, og tester kaffen nøye for å kunne sikre forbrukeren den beste kaffen, forteller produktsjef på kaffe, Lise Haavind.

Kaffemester, Runar Ørmen, legger til: – Vi er svært opptatt av brenneprosessen. Vi brenner kaffen langsomt og skånsomt for å bevare særpreget i de forskjellige kaffebønnene.

Til den nye satsningen har Pals gått til anskaffelse av en 12 kilos mini-kafferøster. Dette gir dem muligheten til å brenne små partier.

Den nye serien vil komme i 250 grams zip-lock poser, og 1 kilos poser - hele bønner. De garanterer god kaffe - er du ikke fornøyd med smaken så får du pengene tilbake.

Mer kunnskap

Kaffe fra Guatemala, Brasil, India, Etiopia og Kenya er med i det nye sortimentet.

Hos Pals brukes mye tid på å øke kunnskap om kaffe. De ansatte reiser til plantasjer og deltar i ulike fora der kaffekunnskapen deles.

De mener at nøkkelen til kvalitet kommer gjennom kunnskap og nysgjerrighet, og tilbyr derfor sine kaffekunder kurs i deres kurslokale i Oslo. Pals vil også tilby kurs andre steder i landet, nettopp for å kunne øke kunnskap blant alle sine kunder.

En familiebedrift

Pals er en familiebedrift som holder til i Asker. Vi er leverandør av kvalitetskaffe til Horeca-markedet og bakerbransjen. Vi har importert og brent kaffe siden 1964.

I tillegg til kaffe har Pals et stort sortiment av bake-off produkter, ferdig kaker, sjokolade og pålegg.

Les mer på Palskaffe.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS