Orangina rød

Orangina Red Orange – ny leskedrikk

Orangina Red Orange er en lett og kullsyreholdig leskedrikk med høyt innhold av sitrusfruktjuicer og ekte fruktkjøtt. Det er lagt vekt på søte og solmodne blodappelsiner, noe som gir en frisk smak og en fin rødfarge.

Publisert

– Både den originale Orangina og Orangina Red Orange er naturlige, og de er verken tilsatt kunstig fargestoff eller smakstilsetninger. Begge variantene inneholder 12 prosent juice og ekte fruktkjøtt, sier Elisabeth Barbosa Vig i Multibev AS.

Ettersom produktet er naturlig, bør du vende flasken et par ganger før du drikker den for å få den perfekte blandingen av kullsyre og fruktkjøtt.

Orangina

Drikken ble introdusert på 30-tallet og gjennom årene har beholdt den opprinnelige oppskriften som inkluderer frisk sitrus juice.

Den karakteristiske avrundede flasken er grunn til kunstneren Bernard Villemots plakater har spredt seg langt utenfor kafeer, der den først ble lansert. I dag, anslagsvis Orangina drink i mange deler av verden, og selges i over 60 land.

Multibev

Multibev AS ble grunnlagt i 2008 Selskapet er en del av Solera som er Norges største importør av vin og har søsterselskaper som Engelstad, Stenberg & Blom, Best Cellars, Eurowine samt sitt eget logistikkselskap Cuveco. Multibev samarbeider i dag med internasjonale leverandører som SABMiller, Damm, Monster Energy, Schweppes International m.fl.

Nettside: Multibev.no

"
Powered by Labrador CMS