VannPluss1

Nytt drikkeprodukt: VannPluss

Nå kan du enkelt lage ditt eget smaksvann, vitaminvann, energidrikk og lett iskaffe/iste. Det eneste du trenger er en halv liter vann, glass/flaske og en pakke VannPluss. VannPluss er en praktisk pulverforpakning som forvandler en halv liter vann til en kalorifattig og naturlig drikk uten kunstige tilsetningsstoffer.

Publisert

Du får VannPluss i 12 forskjellige smaker fordelt på fem kategorier.

– Vi har lenge sett behovet for en måte å smakssette drikkevann på en sunn og rimelig måte. Derfor startet vi utviklingen av et pulverkonsept basert på mest mulig naturlige ingredienser i 12 ulike smaksvarianter, forteller daglig leder for VannPluss AS, Magnus Mørk.

VannPluss er en liten pulverforpakning som er lett å ha med seg på tur. Men den passer også på frokostbuffeen.

Mindre kalorier

VannPluss er en praktisk pulverforpakning som forvandler en halv liter vann til en kalorifattig og naturlig drikk uten kunstige tilsetningsstoffer.

– For å være så sunn som mulig ønsket vi å unngå også kunstige søtningsstoffer, så de fleste smaksvariantene er lett søtet med fruktsukker i stedet. Det er derfor ikke helt fritt for kalorier, men et nivå som er kun 30 prosent av kalorinivået i forhold til brus og saft. Resultatet er en lett smakssatt drikk med en frisk og god smak, sier Magnus Mørk.

Prisen pr pakke er fra fem kroner per enhet.

– Vi har også tenkt på de minste, og har utviklet et smaksvann som smaker godt og som inneholder færrest mulig ingredienser, og uten fargestoffer og konserveringsmidler, slik at foreldrene vet hva barna får i seg. Vi mener at konseptet med små pulverforpakninger passer nordmenn godt, og vi har stor tro på konseptet som foreløpig bare er å få kjøpt på Vannpluss.no, sier Mørk.

12 smaksvarianter i fem kategorier

Du får VannPluss i 12 forskjellige smaker fordelt på fem kategorier:

Vitaminvann

VannPluss har flere smakspulver-varianter som er tilsatt vitaminer for å bidra til en bedre helse for deg. I VitaminVann-kategorien inneholder smakspulveret åtte forskjellige vitaminer. Disse vitaminene er B3, B5, B7, B9, B12, C og E. Smakene i denne kategoriene er Tropisk Frukt, Antioxidant (blåbær, solbær og acai), Grønn Iste med Aloe Vera og Defence som inneholder lime, ingefær og ginseng.

SuperVann

Kategori basert på frysetørkede ingredienser. Smakene vi har er Røde bær, Hvetegress med Lime og Kokosnøttvann. Kokosnøttvann er et alternativ til Coconut Water som er blitt veldig populært i utlandet, spesielt USA.

Iskaffe og Is-te

Iskaffe med karamell anbefales blandet ut i 0,33 liter melk, og gir deg en lett iskaffe på få sekunder. En annen slager er Iste med fersken og som inneholder ca. 1/3 karbohydrater i forhold til annen iste.

Smaksvann

En kategori som kan kjennetegnes ved at de inneholder færrest mulig ingredienser slik at de passer til alle aldre. Eple og Pære er en smak som de aller minste liker veldig godt. Pink Lemonade er et lettere og sunnere alternativ til ekte lemonade.

Energidrikk

Trenger du ekstra energi, som vi alle gjør iblant, kan du prøve Appelsin Energidrikk, som smaker friskt og fruktig - og gir deg det du forventer av en energidrikk, nemlig ny energi.

Les mer på VannPluss.no. Der kan du også se en video med en kort innføring i produktene

"
Powered by Labrador CMS