Vaasan quiche1

Nyheter fra Vaasan

Her er noen av storhusholdningsnyhetene fra Vaasan denne senvinteren.

Publisert

Søte scones i tre smaksvarianter

Den skotske tradisjonen med scones har også slått an i Norge. Nå lanserer Vaasan søte scones i tre varianter – Naturell, Sjokolade og Tranebær/hvit sjokolade.

Tre ferdige quicher

Quiche er godt, lett, ser innbydende ut og kan serveres alene og med tilbehør. Vaasan lanserer nå ferdige, ekte franske quicher i ny unik form - uten palmeolje. Du kan selv bestemme størrelsen på porsjonen, og stykkene kan skjæres rett, skrått eller som kakestykke. Velg mellom Quiche Lorraine med ost og skinke, Quiche Grønnsaker med grønnsaker fra Middelhavet og Quiche Bacon & Potet.

Hveteflette med tre smaker

Nyheten hveteflette er en verdensnyhet, og Vaasanr lanserer like godt tre flettenyheter i samme slengen. Flettene kommer i de tre smakene pistasj, vanilje og kanel. Alle variantene har masse fyll, og de er svært enkle å håndtere. Antall i kartong:90 g x 40 stk.

Grov ciabatta havre

Ciabatta havre er siste nyskaping fra Vaasan-kjøkkenet. Havren gir en nøttesmak, og har i tillegg mye proteiner og sunt fett. Vaasan har også utviklet sunn påsmurtforslag til Ciabatta Havre som du finner på Vaasan.no. Grov ciabatta havre har tre kaker på brødskalaen. Antall i kartong: 100 g x 50 stk

100 % natural, Grovbrød skåret miks

Produktene, som er helt uten tilsetningsstoffer, har gått rett hjem hos forbrukerne. Nå lanserer Vaasan en ferdig skåret miks, bestående av Ekstra grov, Norsk bondebrød og Grovbrød – alle bakt med naturlig surdeig av rug.

Hvetestang kanel og wienerstang vanilje

Hvetestangen er en klassisk, klippet hvetelengde med kardemomme i deigen, fyll av kanel og med perlesukker på toppen. Wienerstangen har mye fyll og ekstra nøtter.

Nettside: Vaasan.no

"
Powered by Labrador CMS