TM Nordic logo

Ny aktør innen Talent Management-løsninger

To nye selskaper, TM Nordic Holding AS og TM Nordic AS, er etablert innen Talent Management/Human Capital Management i Norge. I tillegg er tilsvarende selskaper i gruppen opprettet i Sverige og Danmark. Bak selskapene står Øivind Falch og Arne Myhren.

Publisert

– Talent Management-markedet i Skandinavia vokser raskt, og lokal tilstedeværelse / lokale kundeforhold er viktig for skandinaviske selskaper. Det har pågått en internasjonal konsolideringsprosess, og de fleste større aktører innen bransjen har et globalt fokus på top-end-segmentet i markedet. Samtidig mangler det lokale tilbydere av enhetlige Talent Management suiter, ikke bare noen moduler. I tillegg vil det være behov for applikasjonsbaserte, moderne SaaS-løsninger. Dette gjør at vi ønsker å utvikle en betydelig skandinavisk aktør innen denne bransjen, sier Arne Myhren, CEO i TM Nordic gruppen.

Arne Myhren, CEO i TM Nordic gruppen.

Utvikle talent-strategi

«I dagens pressede arbeidsmarked tilspisses kampen om talentene, samt nødvendigheten av å utvikle talenter og medarbeidere. Enhver bedrift som sikter mot suksess behøver derfor en Talent Management strategi for å beholde og utvikle sine ansatte, heter det i en pressemeldingen fra TM Nordic, som holder til på Høvik i Bærum.

Totalpakke

TM Nordic tilbyr enhetlige Talent Management-løsninger, sammen med innholdsløsninger fra utvalgte leverandører, til SMB-, Enterprise- og store selskaper i Norden. Selskapet har nå etablert kontorer i Norge, Sverige og Danmark.

Bak selskapene står Øivind Falch (bildet) og Arne Myhren.

TM Nordics SaaS Talent Management-løsninger fra Technomedias omfatter moduler og løsninger innen e-rekruttering (Talent Acquisition), prestasjonsstyring (Performance Management), etterfølgelsesplanlegging (Succession Planning), e-læring (Learning And Development, Compensation Management, Talent Profile Management og TM Analytics.

Norden viktig marked

– Den skandinaviske modellen har gitt suksess i form av sysselsetting, utdanning, miljø og økonomisk vekst, selv i denne vanskelige økonomiske perioden. Med en relativt lav arbeidsledighet, en sterk økonomisk basis, og en langsiktig visjon for næringsvirksomhet, representerer Norden et stort potensielt marked for oss, hvor vi trenger å være til stede - og samtidig en kraftig tilvekst til vår globale virksomhet,sier Christophe Bergeon, Technomedias General Manager – EMEA.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS