Linie Christmas Edition

Linie Christmas Edition 2013 til Norge

Linie Christmas Edition 2013 er en spesialkomponert årgangsblend med en unik kryddersammensetning. Smak av karve og sitrus er toppen med de velkjente milde tonene av vanilje som blir påført ved lagring på sherryfat. Etter stor suksess i Danmark og Tyskland de siste årene kommer endelig denne nordmannen hjem. I år lanseres populære Linie Christmas Edition også i Norge.

Publisert

Linie Christmas Edition 2013.

– Det er en lang og krevende prosess fra smakstilsetningen til det å velge riktig fat for reisen rundt jorden. Når den modnede spesialblenden endelig kommer hjem, passer den spesielt godt til nordisk julemat, forteller Ivan Abrahamsen, destillatøren bak Linie Christmas Edition 2013

Danmark er det største akevittmarkedet i verden med nesten 2,6 millioner liter solgt i året. Linie Christmas Edition har de siste årene vært svært populær i både Danmark og Tyskland. I år lanseres populære Linie Christmas Edition også i Norge.

Stor i Nord-Europa

– Nå får norske forbrukere endelig muligheten til å kjøpe flaskene her til lands. Interessen for akevitt blir stadig større rundt om i Norge, og Ivan Abrahamsen tror det er flere som gleder seg til å få prøve den nye juleakevitten.

– Det ligger masse godt tradisjonelt håndverk bak årets utgave av Linie Christmas Edition, og jeg er sikker på at nordmenn kommer til å ta den minst like godt imot som våre naboer mot sør har gjort, sier Abrahamsen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS