Electrolux Nye Green Clean Hetteoppvaskmaskin

Lanserer ny Green & Clean hetteoppvaskmaskin

Electrolux Professional lanserer en ny modell Green & Clean hetteoppvaskmaskin. Maskinen er et resultat av fortløpende forbedringer og gjennomtenkt konstruksjon med søkelys på utvikling av innovative løsninger.

Publisert

«Det vil si at vi har en maskin som er enkel i bruk, et enkelt ergonomisk touchpanel og et garantert bra vaskeresultat. Nå tilbyr vi noe ekstra; en opplevelse av problemfri oppvask. Electrolux Green & Clean hetteoppvaskmaskin gir en årlig besparelse på vann, strøm, oppvask- og skyllemiddel (opptil 8 000 kroner *), uten at dette påvirker sluttresultatet», heter det i en pressemelding fra Electrolux Professional

Vannbesparelser: Kun 2 liter vann/syklus behøves til sluttskylling.

Besparelser på oppvask-/og skyllemiddel: Betydelig mindre mengder er nødvendig sammenlignet med andre modeller på markedet.

Energibesparelser: ESD, Energy Saving Device (et effektivt oppvarmingssystem av vann som tar vare på dampen og gir et behagelig arbeidsmiljø) og ZERO LIME Device (automatisk avkalkningssyklus for kalkfrie komponenter) sikrer et lavere forbruk og driftskostnader (opptil 33 % mindre).

«Enten du har en hjørneinstallasjon eller på linje kan du enkelt betjene maskinen takket være kontrollpanelets ergonomiske vinkelplassering, som sikrer en enkel tilgang og maksimal synlighet. Det innebygde LED-displayet på maskinens øvre del kan ses på avstand og gir god oversikt over driftsstatus (på automatiske modeller).

Electrolux Professional

Electrolux Professional er en global leverandør av profesjonelle storkjøkken- og vaskeriløsninger til restaurant-, sykehus- og helsesektoren.

Electrolux omsatte i 2011 for cirka 650 millioner Euro, har om lag 2600 ansatte, sju fabrikker, mer enn 1000 forhandlere og nesten 2000 servicepartnere i mer enn 70 land.

Har et omfattende tilbud av utstyr for matlaging og konservering, oppvask- og vaskesystem.

Electrolux har 90 års erfaring og en produktportefølje som er designet til de høyeste standarder for kvalitet, sikkerhet og holdbarhet. Electrolux Professional er kjent i hele verden for sin sosiale og miljømessige ansvar, og at produktlinjene oppfyller internasjonale standarder.

Nettside: Electrolux.com/professional

(*) Kostnadsberegninger er utført av Electrolux Professional LAB som er sertifisert av IMQ og INTERTEX. Sammenligninger er gjort mellom en Green & Clean hettoppvaskmaskin og en ekvivalent konvensjonell maskin som bruker 3 l/syklus ved sluttskylling. 100 syklus/dag, 300 arbeidsdager/år og vann tilkoblet ved 10°C.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS