Malibu Red2

Lanserer Malibu Red

Pernod Ricard Norway introduserer Malibu Red for det norske markedet. Malibu Red kombinerer smaken av Malibu rom med den flammende gnisten fra Olmeca Tequila. Samtidig med lanseringen av det nye produktet er det blitt laget en serie nye cocktailoppskrifter.

Publisert


Lanseringen blir frontet av liste-topperen, R&B sanger og låtskriver Ne-Yo, nylig ansatt i Malibu som Creative Director, og som spiller en sentral nøkkelrolle i den globale markedskampanjen til Malibu Red, med slagordet «Taste the smooth. Feel the fire».

I Norge har produktet vært tilgjengelig siden begynnelsen av juli.

Nye drinkoppskrifter

Malibu Red har blitt utviklet av bartendere og smaksspesialister for å balansere kokossmaken av Malibu med smaken fra premium Olmeca Tequila for en allsidig og "enkel-å-blande" type brennevin.

Med Malibu Red har det samtidig blitt laget en serie nye cocktailoppskrifter som garanterer å stimulere sansene samt å imponere med innovativitet basert på enkle oppskrifter. Prøv for eksempel Red Lemonade, den kombinerer Malibu Red med grapefruktlimonade og blir til en enkel drink. Passer godt som appetittvekker eller drink på fest.

Samtidig med lanseringen av Malibu Red, relanseres for øvrig den klassiske Malibu i nytt design.

Se oppskrifter på Red Lemonade og Malibu Red Margarita nedenfor.

Malibu Red Grapefruit Lemonade

4 cl Malibu Red

Limo Rosa Grapefrukt Lemonade

1 Limebåt

Fremgangsmåte: Fyll glasset med isbiter og hell i ingrediensene. Avslutt med en squeeze fra en limebåt.

Malibu Red Margarita

4 cl Malibu Red

3 cl limejuice (ca ½ lime)

3 cl agavesirup (evt. grenadine/granateplesirup).

Fremgangsmåte: Ha alle ingrediensene i en shaker fylt med is. Rist godt og hell over i et avkjølt cocktailglass. Hvis ønskelig; gni litt lime på kanten av glasset, snu glasset og dypp det i litt sjøsalt.

Pris: 295 kroner (70 cl, Vinmonopolet)

Importør: Pernod Ricard Norway

Powered by Labrador CMS