Påskekaker Whoopies 3.

Lag påskekakene i ditt eget konditori

Det skal være enkelt å diske opp med små og søte fristelser når du får lyst på noe ekstra godt. Regal lanserer derfor to helt nye kakemiksers om gjør det enkelt å lage populære småkaker i ditt eget konditori til påsken. Mini Cupcakes og Whoopie Pies er eksempler på to amerikanske baketrender som også har nådd Norge. Det skal ikke bare smake godt – det skal også se fantastisk ut.

Publisert

Først tok cupcakes verden med storm. Nå er den siste amerikanske kaketrenden Whoopie Pies også på vei til Norge. Whoopie Pies er en blanding av det beste fra cupcakes og franske makroner, hvor to små, runde kaker er koblet sammen med deilig fyll i midten. Det er kort og godt en liten kake-sandwich, perfekt til hjemmekos.

Fantasien setter grensene

Lett å lage er de nye fristelsene også med Regal sin nye kakemiks med sjokolade og bringebærtopping. Ellers er det bare fantasien som setter grensene. Du kan pynte med krem, frukt og det kreativiteten bringer på bordet, eller tilsette hakkede nøtter, mandler eller sjokoladebiter i kakemiksen for å lage din egen helt, personlige versjon.

Kaken er like populær blant voksne som barn, og passer utmerket til både fest, bursdager eller til å ta med seg ut på tur. Alt ligger til rette for at dette blir en kakeklassiker for både voksne og barn.

La barna delta i pyntingen

Regals Mini Cupcakes er så små, søte og uskyldige at du lett kan unne deg en til. Cupkakes både smaker godt, er morsomme å lage og ser flotte ut. I tillegg gir de delikate cupcakene med karamelltopping og karamellkuler akkurat den energien du trenger. De små og lekre kakene både pynter opp på festbordet og er enkle å ha med seg på tur i skogen sammen med barna. Det kan aldri bli for mye fyll og pynt og det er en av grunnene til at barn elsker både å lage og spise cupcakes og Whoopie Pies. Mini Cupcakes passer ypperlig til barnebursdager, hvor man kan sette frem forskjellige typer topping og la barna få dekorere sine egne kaker.

Hvorfor heter det Whoopie?

Den originale Whoopie Pie stammer fra Pennsylvania i USA hvor amiske kvinner bakte dem med rester av kakedeig som et lite mellommåltid for mennene som jobbet på åkrene. Legenden er at når mennene oppdaget kakene i matboksen utbrøt de «Whoopie!» i ren glede over de lekre og gode kakene. Og hurra – slik fikk kaken sitt navn.

Lag påskeinspirerte Whoopies og cupcakes

Det er uendelige muligheter til pynting av cupcakes og Whoopies og derfor passer de utmerket til mange forskjellige anledninger. Påsken er neste høytid på kalenderen og du kan tegne og leke deg frem til ønsket utseende for å lage påskeinspirerte kaker. Med Whoopie Pies kan du enkelt forme selve sjokoladekakene som et egg eller du kan lage et påskeinspirert motiv på den ene siden med din favoritt-topping eller den pynten du selv ønsker.

For det er toppingen som virkelig gir deg muligheter. Du kan kjøpe ferdigpynt som glitter- og pyntegele, bokstaver eller sukkerpasta i morsomme fager som du kan forme som du vil. Du kan også bruke fantasien og pynte med det du finner i kjøkkenskapet eller på nærbutikken. Melis i ulike farger, sjokoladelinser, nøtter med sjokoladetrekk, marshmallows og marsipan er bare noen av alternativene. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor «påskete» dine cupcakes og Whoopie Pies blir.

Enkelt og godt

Uansett om du velger Mini Cupcakes eller Whoopie Pies er det lettvint å lage. Regal har samlet alle ingrediensene til Mini Cupcakes og Whoopie Pies i hver sin kakemiks. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg om smaken, men i stedet bruke mer energi på å lage dine egne små, kunstverk i ditt eget hjemmekonditori.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS