Electrolux assistent5
Electrolux assistent5

Klassiker relanseres i ny drakt

Klassikeren Electrolux Assistent kjøkkenmaskin relanseres nå i ny drakt. Den splitter nye versjonen av klassikeren Assistent kommer i et kraftig og nytt tidløst design.

Publisert

Foto: Electrolux

«En glinsende emaljert overflate og stilig krom gjør maskinen velegnet for å pryde kjøkkenbenken og inspirere norske matentusiaster til avansert matlaging. Mat som kanskje virket uoppnåelig eller umulig å lage selv, er nå innenfor rekkevidde med den nye kjøkkenmaskinen Electrolux Assistent», heter det i pressemeldingen fra Electrolux.

Foto: Electrolux

– Enkelt og moro

Brød, pasta, kjøttdeig, pølser– de fleste er enige om at dette smaker aller best når det er hjemmelagd. Det krever imidlertid en hel del knaing, blanding, røring, og pisking – tidkrevende og hardt arbeid – som nå kan overtas av superkreftene til den nye Assistent.

– Kjøkkenmaskinen Assistent handler om å gjøre det enkelt og moro å lage god mat, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

–Vår nye Assistent gir ikke bare norske matentusiaster det rette verktøyet for matlaging, men også et stilig produkt med et kult design som mange vil ha stående fremme på kjøkkenet sitt, legger hun til.

Kraftig og tidløs

Foto: Electrolux

Maskinens konstruksjon bygger på flere tiårs erfaring og generasjoner av kjøkkensjefer og kokker som har brukt Electrolux sin klassiske kjøkkenmaskin.

Foto: Electrolux

Den har 10 hastigheter, og kommer med en 1000 watt-motor og er laget av robust metall som gjør den kraftig nok til å hamle opp med tungt innhold og garanterer lang levetid.

Basismodellen kommer i rød, cremehvit eller sort utgave og har tre standard tilbehør: sprutskjold, visp, blandespade og eltekrok. Alle modellene har store 4,8 liters boller, og leveres i tillegg med en mindre bolle på 2,9 liter.

Nye Kitchen Assistent fra Electrolux har vært tilgjengelig fra 1. september.

Pris: 4000 kroner (veil)

Nettside: Electrolux.no

"