Soda Stream Samsung Sparkling Water Refrigerator

Kjøleskapet lager sprudlevann

Et helt nytt og banebrytende kjøleskap, som lager vann med kullsyre, lanseres av Samsung og SodaStream i USA i april. Det nye kjøleskapet fra Samsung, «Powered By» SodaStream CO2, Samsung Sparkling Water Refrigerator, setter en helt ny standard.

Publisert

«Med dette tar SodaStream og Samsung et kvantesprang inn i fremtiden, da behovet for å bringe flasker og bokser med kullsyreholdig drikke hjem, snart vil kunne tilhøre fortiden», heter det i en pressemelding.

– Vi håper suksessen blir stor, slik at vi så snart som mulig også kan se dette kjøleskapet i salg her i Norge, melder Soda Stream Norge.

Styres med kontrollpanel

Systemet i Samsung-kjøleskapet, som er levert av SodaStream, lager kaldt, filtrert vann med kullsyre – på samme måte som vi før er kjent med kjøleskap som lager vann og is. På kontrollpanelet kan du velge vann eller is, og også bestemme hvor mye kullsyre du ønsker i vannet.

«Forbrukerne sparer med plass i kjøleskapet, samtidig som avfallet blir mindre. I tillegg vil forbrukerne til spare penger som før ble brukt til å kjøpe kullsyreholdige drikker», heter det i en pressemelding.

Flaskeforbud i by i USA

Byen Concord i Massachusetts i USA har allerede innført forbud mot å selge vann på flaske flaskeforbud, melder ABCnyheter.no. Der ønsker de at beboerne i stedet henter vannet fra krana.

Les mer om flaskeforbudet i USA her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS