2080.no

Kjøkkenutstyr på nettet

Nettsuksesser som Komplett.no, Netshop.no og Mpx.no har sett dagens lys i Sandefjord, og nå har nok en nettsatsning i vestfoldbyen satt dagsorden, nemlig 2080.no.

Publisert

Odd Ivar Solvold. (Foto: Impuls)

– Det er langt mellom hver nyvinning i storhusholdningsbransjen. 2080.no er fremtidens måte å handle storkjøkkenutstyr på. Endelig har vi fått et varehus på nett som leverer absolutt alt en hotell-, restaurant- og kjøkkensjef trenger av utstyr sier sandefjordkokken Odd Ivar Solvold.

Odd Ivar Solvold er på fem på topp-listen over norske kjøkkensjefer med gode tall, og er derfor en mann man bør lytte til når det gjelder lønnsom drift av restauranter.

Ambisiøse mål

Daglig leder i 2080.no, Steinar Larsen. (Foto: Impuls)

– Det er små marginer i vår bransje, og man må derfor hente ut maksimalt på alle innkjøp. 2080.no er en leverandør etter mitt hjerte. Gode priser, stort utvalg og rask levering holder for meg, sier den profilerte kjøkkensjefen.

– Vi skal bli horecabransjens Komplett.no, sier daglig leder i 2080.no, Steinar Larsen.

Potensial på nett

– Etter et par års drift merker vi nå at bransjen har forstått det økonomiske potensialet med å handle kjøkken- og serveringsutstyr på nettet, sier Larsen.

Idéen med å fjerne alle mellomledd og tilby kvalitet til lave priser er jo ikke ny, men den er ny i vår bransje, sier daglig leder Steinar Larsen i det nettbaserte kjøpesenteret 2080.no.

Les mer på 2080.no

"
Powered by Labrador CMS