Ardbeg Galileo Whisky

Kåret til verdens beste single malt whisky

Ardbeg fikk den gjeve prisen for verdens beste single malt whisky under årets World Whiskies Awards i London.

Publisert

Jackie Thomson ble kåret til <em>Global Icon Visitor Centre Manager</em> under World Whiskies Awards.

Ardbeg fikk hele tre prestisjetunge priser under det anerkjente World Whiskies Awards i London 21. mars, og befester sin posisjon blant whiskykjennere:

World’s Best Single Malt Whisky med Ardbeg Galileo

Best Islay Single Malt Whisky med Ardbeg Galileo

Hedersprisen for Global Icon Visitor Centre Manager.

Besøkssenter

<em>World’s Best Single Malt Whisky: </em>Ardbeg Galileo

Jackie Thomson ble kåret til Global Icon Visitor Centre Manager, en pris som bekrefter hennes rennommé i bransjen.

Dr. Bill Lumsden er direktør for destillering og whiskyutvikling i Ardbeg.

– Vi er stolte av Jackie Thomas og hennes prestasjoner. Hun lever og ånder for Ardbeg, og gir de besøkende på destilleriet en uforglemmelig opplevelse, sier dr. Bill Lumsden.

I snart 200 år

Ardbeg ble etablert i 1815, og har en høy stjerne, som den mest torvpregede, røkte og komplekse av alle Islay maltwhiskyer, blant whiskykjennere verden over.

Ardbeg Galileo er en 12 år gammel limited edition single malt whisky, som er en spesiell blanding av forskjellige stiler av Ardbeg lagt ned i 1999. Whiskyen er modnet på brukte Marsala vinfat fra Sicilia, som gir fruktige aromaer til Ardbegs berømte torvpregede og røkte stil.

Ardbeg Galileo

Pris: 900 kroner (bestillingsutvalget på Vinmonopolet)

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS