Masalamagic Coriander-curry-chili-Tamarind2

Indiske produkter fra Masalamagic

Masalamagic byr på et variert utvalg av krydder, indiske sauser og tilbehør. Alle produktene er basert på naturlig olje, urter og krydder. 

Publisert

Tre typer paste fra Masalamagic.

De er laktose- og glutenfrie og har en autentisk indisk smak basert mine oppskrifter. Produktene passer til kokeboken «Indisk mat på norske fat» Vi ønsker å gi kunden fleksibilitet til å lage rettene så sterke/milde som de ønsker, og bruke foretrukne råvarer slik at man kan fortsette det indiske mateventyret på sitt eget kjøkken, sier Niru Kumra.

Paste

Paste er laget av krydder, urter og olje som er knust til fin saus. Chili, lime/eddik og olje har en konserverende effekt og gir en naturlig lang holdbarhet ved oppbevaring i kjøleskap når åpnet.

Masalamagics Curry Paste (2,7 kg) gir deg en sterk indisk curry, som er en av de meste kjente indiske sausene. Et glass holder til opptil 3 kg kjøtt avhengig av hvor sterk smak du ønsker.

Masalamagics Koriander Paste (2,7 kg) har smak av koriander, kokos og chili.

Med Masalamagics Tandoori Paste kan du lage tandoori-retter. Ved å blande paste med yoghurt lages en smakfull marinade som gjør kjøtt/fisk ekstra mørt.

Papadam og Raita Miks

Masalamagics Papadam med spisskummen:Papadam er laktose- og glutenfritt indisk flatbrød laget av linsemel, tilsatt spisskummen. Disse kan brukes som forrett til suppe, salat, taco eller som tilbehør til våre eksotiske chutneyer. Prøv de også som sunn snacks til Masalamagics Raita miks eller som smakfull kjeks til ostebordet.

Masalamagics Raita Miks: Raita Miks blandes med 5 dl kefir. Deretter lar du det stå 10-15 minutter, og det er klart til servering. Raita er full av smak uten å være sterk. Anbefales som saus til grillmat, tapas, fisk/ kjøtt, eller som dip til grønnsaker og våre glutenfrie papadam.

Chutney

Chutney betyr mos eller puré laget av frukt og grønnsaker. Pickle er frukt eller grønnsaker lagt i olje og eddiklake. Disse brukes som smakstilsetning og tilbehør til alle slags måltider. Chutney piffer opp alle slags retter, kalde som varme, og brukes som tilbehør til indisk mat eller pizza, smørbrød, tapas, grillmat og papadam. Godt til ost og kjeks! Fri for gluten og laktose. Kun 1-2 ts er nok som serveringsporsjon.

Masalamagics Mango and Lime Chutney (2,7 kg): Mango and Lime Chutney har smak av mango og lime, tilsatt spisskummen og andre krydder. Passer til kjøtt/kylling.

Masalamagics Special Mango Chutney (2,7 kg): En blanding av søtt, sterkt og bittert med mango, ingefær og timian. Anbefales spesielt til fisk og ost.

Masalamagics Tamarind and Date Chutney (2,7 kg): Laget av tamarind og dadler. Smak av både søtt og surt. Prøv den til pasta, i wok eller til fritert mat som pommes frites eller vårruller.

Chile Picle eller Mangopuré

Masalamagics Chili Pickle (2,3 kg): Chili Pickle er for deg som tåler indisk styrke! Her er friske, grønne chili lagt i olje og krydderlake. Passer til alt som trenger ekstra piff om det er suppe/ gryterett eller direkte på middagstallerkenen.

Masalamagics Mango Puré (850 gr hermetisk boks): Indisk mango er kjent for sin fantastiske aroma og naturlig søte smak. Masalamagics Mango Puré er av typen Kesar som passer til Mangolassi, smoothie, forskjellige desserter, drinker eller rett og slett som tilbehør til is og frukt.

Masalamagics Kikertemel: Kikertemel er et glutenfritt og proteinrikt mel laget av bukkerter, også kalt gramlinser, som i tillegg til indisk retter kan brukes til jevning av suppe, saus og glutenfri bakst. Prøv til glutenfrie naan.

Les mer om produktene og tips til bruk av dem på Masalamagic.no

"
Powered by Labrador CMS