Hennig Olsen Mobil Isbar Front

Hennig-Olsen Is med mobilt isbarkonsept

Hennig-Olsen Is AS og arendalsbaserte COD AS har utviklet et nytt, flyttbart isbarkonsept. Isbarene kan enkelt plasseres på ønsket sted når sesongen starter, og flyttes til lager når sesongen er over. Dette vil gjøre det mulig å tilby iskrem til kunder når de mest ønsker det, samtidig som leietakere betaler leie kun i iskremsesongen.

Publisert

Hennig-Olsen Is AS og COD AS, har gått sammen og etablert Isbarkompaniet AS som tilbyr et helt nytt mobilt isbarkonsept i markedet. Med det nye konseptet, er det ikke lenger nødvendig å betale leiekostnader utenom sesongen. I Norge er konsumet av iskrem høyere enn i de fleste europeiske land, og med en god plassering av isbaren ligger alt til rette for høy omsetning og god lønnsomhet.

– Enkelt fortalt leverer Isbarkompaniet en nøkkelferdig isbar i et moderne og praktisk design. Isbaren transporteres til, og monteres enkelt på det aktuelle området, og hentes igjen når iskremsesongen er over, sier daglig leder i Isbarkompaniet, Kristin Langeland.

Nøkkelferdig konsept

Isbaren er bygd med utgangspunkt i en 20-fots modulcontainer. Design, innredning og ferdigstillelse blir utført av lokale aktører på Sørlandet. Isbaren trenger begrenset plass og kun strømtilkobling.

Sommeren 2012 ble konseptet testet ut i Arendal, med stor suksess. Salgstall og tilbakemeldinger fra publikum var meget tilfredsstillende, og isbaren i Arendal ønskes tilbake sommeren 2013.

– Det er svært gledelig å ha fått Norges ledende iskremprodusent med på satsingen rundt vår løsning for flyttbare standardiserte isbarer. Hennig-Olsen Is sin vilje til å satse på denne typen utsalgssteder ser vi på som en stor anerkjennelse for det vi holder på med, og vi har stor tro på at denne satsingen vil bli en suksess både for eiere, isbarleietakere og kunder, sier Claes Olsen i COD AS, som er initiativtaker til Isbarkompaniet, i samarbeid med Hennig-Olsen Is.

Få din egen isbar

Helt siden 1924 har Hennig-Olsen Is lagetKremen av Iskrem– tuftet på kvalitetsråvarer, sjelfullt håndverk og kjærlighet til iskrem-faget.

– Hennig-Olsen Is er stadig på utkikk etter å skape de gode opplevelsene for vårt is-elskende publikum, og en av våre mest spennende utfordringer fremover blir å blande kjente og kjære smaker med tidsaktuelle konsepter som denne helt nyutviklede isbaren, sier administrerende direktør Paal Hennig-Olsen i Hennig-Olsen Is.

For sesongen 2013 produseres det 10 nye isbarer, som skal være klare for bruk fra 17. mai. Isbarene er flyttbare og vil tilbys for utleie til interesserte leietakere i iskremsesongen. Utenom sesongen vil isbarene lagres på sentrallager. Det vil også være mulig å få råd og veiledning i forbindelse med oppstarten.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS