FetzerCrimson2

Grillvin fra USA

Da en av Fetzers mest meritterte vinmakere fikk frie tøyler til å utvikle en særegen californisk vin, tok han utfordringen på strak arm. Resultatet, Crimson Cabernet Sauvignon, er en fyldig rødvin som trives godt i sommerens sosiale settinger, som grillfesten.

Publisert

«Rødvinen preg av å være i gode, bærekraftige hender. Det er lenge siden Fetzer forsto koblingen mellom vinens kvalitet og tilstanden til omgivelsene den kommer fra. All energi benyttet i Fetzers vinproduksjon kommer fra fornybare kilder, og hovedkontoret er en såkalt jordbygning, som en av verdens aller første i stor skala. Deres bærekraftige søkelys er også symbolisert på flasken gjennom Fetzers gjenkjennelige tre-logo, hvor Sundial kan skimtes – en av Fetzers eldste vinmarker», heter det i en pressemelding fra Concha y Toro Norway.

Norsk-californisk samarbeid

I forbindelse med lanseringen av den nye vinen har importøren Concha y Toro Norway alliert seg med Anni’s Pølsemakeri. Etter å ha høstet mye ros for sin butikk på Ringebu, åpnet i fjor i Mathallen i Oslo.

Daglig leder for Anni’s Pølsemakeri på Mathallen, Daniel Byskov, anbefaler pølser av lam eller okse samt sin egenkomponerte brokkolisalat til denne unge grillvinen, som lanseres i Norge fredag 3. mai.

Fetzer Crimson Cabernet Sauvignon 2010

Land/distrikt: USA/California

Druer: Cabernet Sauvignon

Pris: 120 kroner (Vinmonopolet)

Importør: Concha y Toro Norway (cynorway.no)

Les smaksnotat i Horeca nummer 4 2013

"
Powered by Labrador CMS