Bevintel1

Full kontroll på drikkevarene

bevIntel har utviklet et nytt system for sikrere og tryggere håndtering av drikkevarer og lager i barer og restauranter. Ifølge Martin Robertson og Björn Johannisson i bevIntel Norge kan lagerstyringsløsningen bidra til at barer og restauranter kan øke inntektene med 10 prosent, og samtidig senke svinnet på alle drikkevarer til fem prosent eller mindre.

Publisert

– Vi lanserer nå dette systemet, der du bruker håndholdt (lagerstyring på iPhone/iPod), skanner og vekt, i Norge. Bevintel tilbyr også innovative løsninger for tappesystemer. Det er mange som etterspør å få så korrekte varetellinger som mulig, og dessuten redusere telletiden. Et slikt system har ikke vært å finne i Norge tidligere, og er etter vår oppfatning helt revolusjonerende da 95 prosent av dem som utfører lagerstyring i dag gjør dette manuelt med printede lister på papir. De går bare rundt i barer og lager og noterer ned varebeholdningen for hånd og estimerer innholdet i åpnede flasker, sier Martin Robertson i bevIntel.

Minske svinn med 10-15 prosent

– Restaurant- og bar bransjen har normalt 15 til 20 prosent svinn uten at eiere ser nærmere på det – fordi bruttofortjenesten likevel er akseptabel. bevIntels tjenester og produkter bidrar til å få dette svinnet ned, og systemet vil hele tiden ha full kontroll på alle drikkevarer. Dermed vil svinnet senkes til under fem prosent. bevIntel er verdensledende innen alkoholrevisjon, og vi hjelper våre kunder til å få 100 prosent kontroll og maksimal avkastning på salg og håndtering av alkoholholdige drikker, sier Robertson.

– bevIntel tilbyr tjenester til restaurant- og bareiere som gir mulighet til å eliminere svinnet som oppstår fra for eksempel overskjenking, klipping, gratis drinker, drinker som aldri slås inn på kassen, og alkohol som ikke håndteres varsomt nok, noe som er restaurant- og bareierens største problem. Mange er dessverre ikke klar over at de har store problemer med svinn i og med at bruttofortjenesten likevel ser bra ut, presiserer Robertson. For å nå målene sammen med eier så utfører vi flere typer av tjenester som, for eksempel skjulte stikk kontroller.

Visjonen

”bevIntel gir en rådgivende tjeneste for lagerhåndtering av vin, øl og sprit. Med den egenutviklede programvaren i kombinasjon med din eksisterende kassesystem, utføres selskapet revisjoner, og deretter samarbeider bevIntel med den enkelte bar og restaurant for å øke dine inntekter”.

bevIntel ble etablert i 1987 i Canada av nåværende administrerende direktør Barry Driedger. Det ble en umiddelbar suksess, og selskapet begynte med franchise i 1991. I dag har bevIntel 300 franchisepartnere og kunder i de fleste store byer i om lag 30 land i verden

Les mer på bevIntel.no el bevIntel.com eller kontakt Martin Robertson m.robertson@bevintel.com el Björn Johannisson b.johannisson@bevintel.com

Se også mer om produktet i denne videoen

Slik utfører bevIntel eller kunden selv lagerstyring

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS