UberPro fjerner rødvinsflekker

Fjerner rødvins- og fruktflekker

Über Pro, en spesialutviklet flekkfjerner for rødvins- og fruktflekker, lanseres nå i Norge gjennom selskapet Pure Tech Nordic AS.

Publisert

ÜberPro spray er et produkt som har eksistert i Europa de siste 15 årene, og spesielt egnet for bedrifter i horecabransjen, der det ofte serveres rødvin.

Produktets spesielle egenskaper fungerer på stoffer i rødvin og frukt, og skal i følge Odd Arne Ora, som er daglig leder i Pure Tech Nordic AS, effektivt fjerne flekker på tekstiler, duker, tepper, gardiner, møbeltrekk etc.

– Selv eldre flekker av rødvin og frukt kan fjernes uten å etterlate merker på stoffene, opplyser han.

Enkel i bruk

Produktet fungerer alene, uten behov for vann eller skrubbing. Ingen vask av stoffet er nødvendig i etterkant. Operasjonen foregår i tre steg, du sprayer på, tørker av, og det er klart for bruk igjen.

– Dette er et helt unikt produkt som bare kan anbefales. Gjentagende tester viser at rødvins- og fruktflekker på ulike stoffer bare løses opp og forsvinner ved bruk av produktet. Produsentens løfter om produktet holder, og det er veldig spennende å få agenturet på dette unike produktet i Norge, sier Odd Arne Ora.

Du kan lese mer på produktet på Puretechnordic.no

"
Powered by Labrador CMS